Katie Holmes: «Μερικές φορές ένα κραγιόν αρκεί για να πάρεις τα πάνω σου!»

Katie Holmes: «Μερικές φορές ένα κραγιόν αρκεί για να πάρεις τα πάνω σου!»

Τι δήλωσε η πρώην κυρία Cruise για τη συνεργασία της με την Bobbi Brown   

«Δεν την διάλεξα επειδή είναι celebrity, ειλικρινά. Την Katie την συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που την συνάντησα, αρκετούς μήνες πριν» είπε η διάσημη makeup artist Bobbi Brown από το backstage του brand Holmes&Yang όπου επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων. «Δεν είναι 20 χρονών, έχει αρκετή εμπειρία από το χώρο της υποκριτικής μέχρι το design. Έχει φυσική ομορφιά, είναι επιχειρηματίας και μητέρα- έχουμε πολλά κοινά, πιστεύω πως είναι ένα αξιόλογο role model και πως οι γυναίκες θα ταυτιστούν μαζί της», εξήγησε η Bobbi Brown για αυτή τη συνεργασία που έκανε αίσθηση.


Και βέβαια, η Katie Holmes δεν μπορούσε να μην κάνει τις δικές της σχετικές δηλώσεις:« Η Bobbi είναι απιθανη και η Bobbi Brown Cosmetics είναι μια εταιρεία που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες γιατί είναι πολύ προσιτή και γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες. Μερικές φορές, ένα κραγιόν αρκεί για να σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου, και να κάνεις αυτό που χρειάζεται. Το μακιγιάζ έχει δύναμη και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι κομμάτι αυτού του brand».


«Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχτισε τη δική του καριέρα, σχολίασε η Maureen Case, κορυφαίο στέλεχος του ομίλου Estee Lauder όπου ανήκει το brand της Bobbi Brown. Έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα και προχωράει μπροστά».


Διαβάστε ακόμα:

Katie Holmes: Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από το διαζύγιο μου!

Katie Holmes: είναι το πρόσωπο της Bobbi Brown!

Πόσο κοστίζει η ανατροφή της Suri Cruise;