Lea Michelle: το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Lea Michelle: το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Η πρωταγωνίστρια του Glee στην all star team της διάσημης εταιρείας καλλυντικών

«Μεγάλωσα σχεδόν πάνω στη σκηνή και έτσι από μικρή μπήκα στον κόσμο του μακιγιάζ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που δοκίμασα ένα iconic κραγιόν της L'Oréal Paris- ήταν τόσο glam που το λάτρεψα την ίδια στιγμή και μέχρι σήμερα!» είπε η Lea Michelle με αφορμή το συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε ως νέα πρέσβειρα της L'Oréal Paris. «Είμαι fan της L'Oréal εδώ και χρόνια και μεγαλώνοντας κατάλαβα το μήνυμα που απευθύνει στις γυναίκες "Γιατί σας αξίζει", το οποίο υιοθετώ με όλη μου την καρδιά. Παρακινεί τις γυναίκες για αγκαλιάσουν την ομορφιά τους και την αυτοεκτίμησή τους και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί της για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα στις νεαρές γυναίκες».



«Είμαι ενθουσιασμένος που η Lea μπαίνει στην ομάδα με τις λαμπερές μας Πρέσβειρες. Μέσα σε λίγα χρόνια το απίστευτο ταλέντο της την έκανε μία από τις πιο δημοφιλείς νέες ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η Lea έχει χιούμορ, είναι αυθεντική, αφοσιώνεται σε ό,τι κάνει και έχει μια εξαιρετική αίσθηση του στυλ, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες μας», δήλωσε ο Cyril Chapuy, Global Brand President της L'Oréal Paris.


«H Lea είναι αναμφίβολα από τις πιο ταλαντούχες, επιτυχημένες γυναίκες της γενιάς της και role model για όλες τις νέες γυναίκες. Όμορφη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, η Lea εκφράζει απόλυτα την φιλοσοφία μας "Γιατί σας αξίζει" και είναι τιμή μας που την καλοσορίζουμε στην οικογένεια της L'Oréal Paris» δήλωσε με τη σειρά της η Karen T. Fondu, Πρόεδρος της L'Oréal Paris USA.