The Body Shop: Tea Tree Pore Minimiser

The Body Shop: Tea Tree Pore Minimiser

Ένα primer που δίνει τέλος τη γυαλάδα 

Νέα άφιξη έχουμε στην best selling σειρά της The Body Shop με λάδι Τεϊόδεντρου, που είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας με τάση για λιπαρότητα, χάρη στις φυσικές καθαριστικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του και, επιπλέον, έχει σούπερ αναζωογονητική ευωδιά.


Ο λόγος για το Tea Tree Pore Minimiser, η λύση που προτείνη η βρετανική εταιρεία καλλυντικών για τους ορατούς πόρους. Πρόκειται για ένα primer με βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα, χωρίς να μπλοκάρει τους πόρους ή να δημιουργεί "ασφυξία" στην επιδερμίδα. Χάρη στο οργανικό λάδι τεϊόδεντρου που περιέχει, ένα από τα πιο ισχυρά αντιβακτηριδιακά συστατικά της Μητέρας Φύσης, μειώνει το μέγεθος των πόρων, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και περιορίζει τη λιπαρότητα από την πρώτη κιόλας χρήση. Επιπλέον, αφήνει το δέρμα πιο καθαρό και καταπραύνει την επιδερμίδα-και όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα με κλινικές έρευνες.


Και βέβαια, αποτελεί το ιδανικό πρώτο βήμα για το μακιγιάζ, καθώς περιέχει πούδρες πλούσιες σε μέταλλα που μειώνουν την όψη των ανοιχτών πόρων, εξουδετερώνουν την λιπαρότητα και αφήνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή- όπως πρέπει, δηλαδή, για να απλώσετε τέλεια το φον ντε τεν σας!



Διαβάστε ακόμα:

The Body Shop: Dragon Fruit Lip Butter

BB Cream με υπογραφή της The Body Shop

The Body Shop: Scents of the World