Leighton Meester: Θα αλλάξει τα μαλλιά της μετά το φινάλε του Gossip Girl;

Leighton Meester: Θα αλλάξει τα μαλλιά της μετά το φινάλε του Gossip Girl;

Η συνέντευξη της ηθοποιού στο The Cut  

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, και πρόσωπο των δύο τελευταίων αρωμάτων της Vera Wang, μίλησε για το στυλ της και τι σκοπεύει να κάνει με τα μαλλιά της τώρα που η δημοφιλής σειρά φτάνει στο τέλος της



Για το hairstyle της
«Εδώ και έξι χρόνια έχω τα μαλλιά μου στο ίδιο στυλ, οπότε ναι, αν βρεθώ στο κατάλληλο mood μπορεί να κόψω τα μαλλιά μου τόσο κοντά όσο της Emma Watson ή να τα βάψω- να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω προγραμματίσει την αλλαγή αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρω πως πλέον θα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Και δεν αποκλείω μια αλλαγή στα μαλλιά μου να συμβαδίσει με έναν καινούριο ρόλο, για παράδειγμα. Πάντως δεν έχω στο πλάνο μου να κόψω τα μαλλιά μου ή να ξυρίσω το κεφάλι μου μόλις τελειώσει η σειρά, αυτό είναι σίγουρο».


Για τις red carpet εμφανίσεις της...
«Θέλω να έχω ένα concept πίσω από κάθε look μου. Θέλω να είναι fun και διαφορετικό. Ταυτόχρονα όμως, θέλω να αισθάνομαι άνετα. Ποτέ θα δεν θυσίαζα την άνεση για χάρη της μόδας. Τώρα, στα παπούτσια τα πραγματα είναι διαφορετικά- μερικές φορές χρειάζεται να φορέσεις παπούτσια που δεν είναι και τόσο βολικά».


Για το καθημερινό της στυλ...
«Ζω στη Νέα Υόρκη, οπότε χρειάζομαι ρούχα που να με βολεύουν- δεν μπορείς να κυκλοφορείς φορώντας θεόστενα ρούχα. Λατρεύω τα φλατ παπούτσια- όχι τόσο τις μπαλαρίνες όσο τα sneakers και τις μπότες με πολύ χαμηλό τακούνι. Κάποτε, όταν ήμουν πιο νέα, φορούσα τακούνια αλλά κάποια στιγμή το σώμα μου άρχισε να λέει "όχι".»



Διαβάστε ακόμα

Leighton Meester: στα πορτοκαλί στα γυρίσματα του Gossip Girl

Ποιο είναι το αγαπημένο eyeliner της Blake Lively και της Leighton Meester;

Η Leighton Meester είναι η μούσα της Vera Wang (ξανά)