Η Natalie Portman ξανθιά

Η Natalie Portman ξανθιά

Στο κόκκινο χαλί του L.A. Dance Project και με τον Robert Pattinson δίπλα της!

Λαμπερή μέσα στην υπέροχη, λευκή δημιουργία Dior, με τα ξανθά μαλλιά της να ακτινοβολούν και να πέφτουν γλυκά στους ώμους της, η Natalie Portman έκλεψε την παράσταση στο δείπνο που παρέθεσε ο οίκος Van Cleef & Arpels για το L.A. Dance Project, το οποίο παρουσίασε ο σύζυγός της Benjamin Millepied.


«Η μαμά μου λέει πως είμαι άλλος άνθρωπος», είπε στο The Hollywood Reporter η ηθοποιός, λέγοντας πως πίσω από την αλλαγή του haircolor βρίσκεται η διάσημη κολορίστ Tracey Cunningham. «Το έκανα λίγες μέρες πριν» συμπλήρωσε η Portman και διευκρίνισε πως είναι για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, χωρίς όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

«Η Natalie είναι μια πανέμορφη ξανθιά!» είπε η Cunningham για το καινούριο χρώμα της σταρ, το οποίο δημιούργησε χρησιμοποιώντας τη βαφή Blonde Dimensions της Redken. «Έπρεπε να κάνει αυτή την αλλαγή για τον καινούριο της ρόλο και έτσι κάναμε ένα υπέροχο, πολυδιάστατο ξανθό με τόνους μελί».


Στο after party, η Portman κουβέντιαζε με την Dita Von Teese και τον Robert Pattinson, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος, γελαστός και κάπνιζε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με πηγές. Όπως είπε στο The Hollywood Reporter, του άρεσε πολύ το πρόγραμμα της χορευτικής ομάδας, αλλά δεν θα τολμούσε να δοκιμάσει τις χορευτικές του ικανότητες σε μια ταινία- «Ενθουσιάστηκα αλλά γνωρίζω τα όριά μου» είπε γελώντας.



Διαβάστε ακόμα


Ο Pattinson συγχώρεσε τη Stewart και δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους

Pattinson-Stewart: Και επίσημα πια μαζί

Kristen Stewart: Σε ψυχολόγο για να λύσει τα προβλήματά της