Ποιο μοντέλο γοήτευσε τον Roberto Cavalli;

Ποιο μοντέλο γοήτευσε τον Roberto Cavalli;

Τόσο, ώστε να γίνει μούσα του στο νέο άρωμα Just Cavalli

«Είναι η απόλυτη γυναίκα Just Cavalli. Παιχνιδιάρα και σαγηνευτική» είπε ο Roberto Cavalli για την Georgia May Jagger, την οποία θα δούμε πολύ σύντομα να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος του brand.


«Είναι η πρώτη διάφήμιση που κάνω για άρωμα και είναι τεράστια τιμή για μένα» δήλωσε η Georgia May Jagger, η οποία όμως έχει ήδη στο ενεργητικό της δυνατές καμπάνιες ως πρόσωπο της βρετανικής εταιρείας καλλυντικών Rimmel καθώς και των brands Hudson και Material Girl. «Ο Roberto Cavalli είναι εξαιρετικός σχεδιαστής και το brand Just Cavalli είναι τόσο sexy, νεανικό και cool! Κάθε συλλογή είναι μοντέρνα και γεμάτη χρώμα- απευθύνεται σαφώς στη νέα γενιά που ψάχνει το trendy look» συμπλήρωσε.


Από την πλευρά του, ο Françoise Mariez, Senior Vice President International European Marketing Licences του ομίλου Coty Prestige, στον οποίο ανήκει το αρωματικό brand Just Cavalli, δηλώνει ενθουσιασμένος με την νέα μούσα του αρώματος:« Η Georgia είναι ένα πολύ ταλαντούχο fashion icon. Είναι πολύ sexy και προκλητική. Το rock είναι στο DNA της. Είναι η ιδανική μούσα για το νέο γυναικείο άρωμα Just Cavalli».


Η έντυπη καμπάνια θα φέρει την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Mario Sorrenti ενώ το διαφημιστικό σποτ του Jonas Akerlund. Όσο για το ίδιο του άρωμα, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτε ακόμα για τον χαρακτήρα του ούτε το όνομά του, οπότε είμαστε stand by για τα νέα που θα έρθουν.


Διαβάστε ακόμα:

Η Natalie Portman ξανθιά

Το μακιγιάζ της Keira Knightley στην ταινία "Anna Karenina"

5 tips μακιγιάζ για να δείχνετε ξεκούραστη στη στιγμή!