Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στο μακιγιάζ;

Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στο μακιγιάζ;

Η διάσημη makeup artist, Bobbi Brown, απαντά

Στην παρουσίαση του νέου της-έβδομου κατά σειρά- βιβλίου, Pretty Powerful, η Bobbi Brown μίλησε στο allure για τη νέα της πρέσβειρα, την Katie Holmes, αλλά και για δύο βασικά πράγματα στο μακιγιάζ που θέλουμε να ξέρουμε.


Για τη συνεργασία της με την Katie Holmes
Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων και ήπιαμε ένα τσάι- συνέβη χωρίς να το έχω προγραμματίσει. Δεν βγήκα ψάχνοντας μια celebrity, ούτε καν την ίδια την Katie. Αλλά όταν τη συνάντησα σκέφτηκα, Θεέ μου δεν θα ήταν τέλειο αν...; Μου αρέσει που η ομορφιά της είναι πολύ απλή. Μπορεί να τρέχει στο πάρκο με την κόρη της χωρίς να φοράει μακιγιάζ. Και μπορεί να φορέσει ελάχιστον μακιγιάζ για να βγει το βράδυ και να δείχνει εκπληκτική.


Σε ποιους άλλους celebrities έχει αδυναμία...
Εκτός από την Katie, στους Rolling Stones, τη Susan Sarandon, τη Sienna Miller και την Michelle Obama. Είναι η πιο cool γυναίκα στην Αμερική αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο έξυπνη, έχει αυτοπεποίθηση και δείχνει στον κόσμο, με το παράδειγμά της, πώς να είναι καλές μητέρες, πώς να τρώνε και να γυμνάζονται σωστά.


Μαύροι κύκλοι: πώς τους αντιμετωπίζουμε;
Με πολύ καλά γυαλιά ηλίου! Και με το Corrector Concealer και ένα πινέλο (πρόκειται για τα concealer της Bobbi Brown που κυκλοφορούν σε διαφορετικού τόνους του ροζ και του ροδακινί και "εξουδετερώνουν" οπτικά τους μαύρους κυκλους). Αυτοί είναι οι τρόποι για να τραβήξετε μακριά τα βλέμματα.


Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στο μακιγιάζ μας...
Η λάθος απόχρωση φον ντε τεν. Πολλές γυναίκες φοράνε φον ντε τεν που δεν ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας τους. Σας προτείνω να ρωτήσετε την σύμβουλο της εταιρείας καλλυντικών που εμπιστεύεστε, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό. Να θυμάστε πως το φον ντε τεν θα πρέπει να "εξαφανίζεται" στο πλάι του προσώπου και το μέτωπό σας.



Διαβάστε ακόμα:


Katie Holmes: «Μερικές φορές ένα κραγιόν αρκεί για να πάρεις τα πάνω σου!»

Katie Holmes: είναι το πρόσωπο της Bobbi Brown!

Μακιγιάζ από το Α ως το Ω