Ευαίσθητα μάτια; Δοκιμάστε τη νέα μάσκαρα της La Roche-Posay

Ευαίσθητα μάτια; Δοκιμάστε τη νέα μάσκαρα της La Roche-Posay

Η Respectissime Ultra Doux διαθέτει 94% φυσικά συστατικά!

Αν έχετε ευαίσθητα μάτια, οι σχέσεις σας με τη μάσκαρα σίγουρα περνάνε κρίση. Το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ μεταμορφώνεται σε εργαλείο... βασανιστηρίων καθώς το βουρτσάκι προκαλεί τριβή και τράβηγμα στις βλεφαρίδες, η μάσκαρα δημιουργεί ξηρότητα στα μάτια, ενώ ακόμα και το ντεμακιγιάζ φτάνει να γίνεται ταλαιπωρία.


Η La Rοche-Posay, η οποία έχει ως αποστολή να δημιουργεί προίόντα που εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή, δημιούργησε τη σειρά Respectissime με εξειδικευμένα προϊόντα μακιγιάζ, κατάλληλα ακόμα και για τα ευαίσθητα μάτια. Και σε αυτή τη σειρά έρχεται τώρα να προστεθεί μια νέα μάσκαρα με επαναστατική σύνθεση βασισμένη σε 94% φυσικά συστατικά, που εξασφαλίζει υψηλή ανοχή και ασφάλεια, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια.


Χάρη στην κρεμώδη σύνθεσή της με Έλαιο Argan και Boύτυρο Καριτέ, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες, η νέα Respectissime Ultra Doux αφήνει μια πολύτιμη αίσθηση άνεσης τόσο στην εφαρμογή όσο και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι φυσικές χρωστικές της προσφέρουν έντονο χρώμα ενώ τα φυσικά κεριά που περιέχει δίνουν όγκο και καμπύλη στις βλεφαρίδες και βέβαια, το ακόμα πιο απαλό και εύκαμπτο βουρτσάκι της γλιστράει πάνω στις βλεφαρίδες χωρίς αντίσταση, αφήνοντάς τες απαλές ακόμα και μετά από 60 στρώσεις! Επιπλέον, χάρη στη φυσική σύνθεσή της, αφαιρείται πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να τρίψετε τα μάτια σας και χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.


Σημειώστε επίσης, πως στις ανανεωμένες συσκευσίες τους, οι μάσκαρα Respectissive της La Roche-Posay απεικονίζουν το βουρτσάκι ώστε να ειναι ακομα πιο εύκολο να επιλέξετε την ιδανική για το μακιγιάζ σας.




Διαβάστε ακόμα


Δροσερό σαν νερό, απαλό σαν αφρός!

Effaclar Mat: αυτό που χρειάζεται η λιπαρή επιδερμίδα

Βάλσαμο για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα