Kristen Stewart: «Μόλις άρχισα να ανακαλύπτω τη μαγεία του αρώματος»

Kristen Stewart: «Μόλις άρχισα να ανακαλύπτω τη μαγεία του αρώματος»

H star και πρόσωπο του νέου αρώματος Florabotanica του οίκου Balenciaga μίλησε στο Style.com

Το Florabotanica έρχεται στην Ελλάδα το Νοέμβριο και ομολογώ πως είναι από τα new entries για τα οποία ανυπομονώ, έχοντας διαβάσει τα πάντα γύρω από αυτό. Το style.com συνάντησε την πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, Kristen Stewart, στo fashion show του οίκου Balenciaga για την Άνοιξη 2013 και μίλησαν για μόδα, ομορφιά και το τέλος του Twililght Saga.


Μέχρι σήμερα, μούσα των αρωμάτων Balenciaga υπήρξε η Charlotte Gainsbourg. Πώς αισθάνεσαι που πλέον είσαι κομμάτι αυτού του οίκου;
Θα'θελα να μπορούσα να βρω μια καλύτερη λέξη αλλά η Charlotte είναι εκπληκτική. Κάθισα δίπλα της στο show της προηγούμενης σεζόν- που ήταν και η πρώτη εμπειρία που είχα στον οίκο- και με μάγεψε. Δεν μπορούσα καν να τη χαιρετήσω. Έχασα τη φωνή μου. Είναι περίεργη η σχέση που έχουμε εμείς οι ηθοποιοί με τη μόδα. Για μένα, αυτή η σχέση ξεκίνησε όταν ήμουν πολύ μικρή. Συνάντησα τον Nicolas (Ghesquière) όταν ήμουν 12 χορνών σε ένα project που έμοιαζε με φωτογράφηση. Ήρθε μπροστά μου μια κρεμάστρα με ρούχα και μπορούσα να διαλέξω ο,τιδήποτε ήθελα. Ο Balenciaga ήταν ο πρώτος οίκος που γνώρισα.


Πιστεύεις πως το άρωμα- ακόμα και αυτό το συγκεκριμένο άρωμα- μπορεί να μεταμορφώσει μια γυναίκα;
Τώρα ανακαλύπτω την μαγεία του αρώματος, θέλω δηλαδή να φοράω ένα άρωμα θελκτικό. Είμαι 22 χρονών. Και δεν ήμουν από τα κορίτσια που φόραγαν άρωμα από τα 15 τους. Και είναι υπέροχο αυτό που μπορεί να κάνει μια ευωδιά, σου δίνει "κάτι" στη στιγμή. Υπάρχει κάτι σοφιστικέ σε αυτό. Νιώθω πολύ όμορφα. Είναι sexy, έχει vibes, και ευτυχώς λάτρεψα το Florabotanica από την πρώτη στιγμή που το μύρισα- γιατί δεν μπορώ να λέω ψέμματα.


Πώς περιποιείσαι την αλαβάστρινη επιδερμίδα σου;
Είμαι πολύ λευκή. Δεν είναι σίγουρο, αλλά για την επόμενη δουλειά μου μπορεί να γίνω ξανθιά και σταρένια! Καθαρίζω και ενυδατώνω το πρόσωπό μου. Έχω λιπαρή επιδερμίδα και χρησιμοποιώ προϊόντα της Proactive και της Skinceuticals.


Πώς αισθάνεσαι τώρα που αφήνεις πίσω σου την τεράστια επιτυχία του Twilight;
Όσο και να λυπάσαι που τελειώσε μια δουλειά σου, ξέρεις πως την ξεκίνησες για την φέρεις εις πέρας. Το Twilght το έχω στην καρδιά μου, όπως ό,τι έχω κάνει ως τώρα. Θα μπορούσα να δώσω συνέντευξη αυτή τη στιγμή για το Δωμάτιο Πανικού. Έζησα 4 χρόνια στον κόσμου του Twilight και ήταν η πιο υπέροχη εμπειρία που είχα μέχρι σήμερα. Νιώθω απίστευτη ανακούφιση που πήγε τόσο καλά- υατόχρονα είμαι και κάπως λυπημένη που τελείωσε.



Διαβάστε ακόμα:


Η Kristen Stewart στο Queen.gr