Lea Michelle: «Δεν το πιστεύω πως είμαι πρέσβειρα της L'Oréal Paris!»

Lea Michelle: «Δεν το πιστεύω πως είμαι πρέσβειρα της L'Oréal Paris!»

H star του Glee μίλησε στο WWD και αποκάλυψε κάποια μυστικά ομορφιάς της 

«Αυτό που μου συμβαίνει είναι απίστευτο γιατί είμαι από τη Νέα Υόρκη και όταν ήμουν μικρή δεν με θεωρούσαν όμορφη με την τυπική έννοια του όρου», είπε σε συνέντευξή της στο WWD η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Glee, Lea Michelle. «Οπότε το γεγονός πως τώρα είμαι πρόσωπο μιας τόσο μεγάλης εταιρείας είναι εκπληκτικό. Ότι δηλαδή με κοίταξαν και με επέλεξαν είναι πραγματικά απίστευτο».


Όπως είπε, το γεγονός ότι η μητέρα της είναι Ιταλίδα και ο πατέρας της Ισπανός, αυτό δηλαδή το multi-culti background της, θα την βοηθήσει να συνδεθεί ακόμα περισσότερο με τις fans της L'Oreal Paris σε όλο τον κόσμο. «Νομίζω πως έχω μια εμφάνιση με την οποία μπορεί μια γυναίκα να ταυτιστεί. Είναι διαφορετική και πιστεύω πως τα κορίτσια μπορούν να με δουν και να πουν "Πιστεύω πως της μοιάζω"», είπε η Michelle και στη συνέχεια μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της.


«Πάντα καθαρίζω το πρόσωπό μου και αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή που έχω να δώσω σε όλες τις γυναίκες. Προσωπικά προσπαθώ να μην φοράω μακιγιάζ οταν είμαι εκτός πλατώ για να αφήνω το δέρμα μου να αναπνέει. Ανάμεσα στα αγαπημένα μου προϊόντα είναι το ντεμακιγιάζ και τα σαμπουάν της L'Oréal Paris αλλά και οι μάσκαρά της είναι οι καλύτερες στον κόσμο!


Διαβάστε ακόμα

Lea Michelle: το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Color Genius: ένας makeup artist στο κινητό σας!

Laser in a bottle