Smoky eyes: πιο εύκολα, δε γίνεται!

Smoky eyes: πιο εύκολα, δε γίνεται!

Η Maybelline New York σας δείχνει τον τρόπο με 2 (μόνο) κινήσεις! 

Δεν έχει περάσει σεζόν που το smoky μακιγιάζ να μην είναι στα trends- ακόμα και όταν η χρωματική παλέτα αλλάζει, δεν υπάρχει makeup artist που να μην υποκλίνεται στο sexy αποτέλεσμα που δίνει η smoky τεχνική.


Για όσες από εμάς δεν διαθέτουμε το ταλέντο ενός expert, η Maybelline New York φρόντισε να μας δώσει δύο απίστευτα "εργαλεία" μακιγιάζ ώστε το smoky look από τα χεράκια μας να είναι απλά άψογο! Ξεκινάμε από το Master Smoky, ένα εκπληκτικό μολύβι-σκιά, πολύ πλούσιο σε εξαιρετικά έντονες χρωστικές και με κρεμώδη υφή το οποίο διαθέτει στην άλλη άκρη του ένα ειδικό σφουγγαράκι για να επιτύχετε το τέλειο blending, που είναι και το μυστικό στο smoky μακιγιάζ. Εσείς απλά επιλέγετε την απόχρωση που θέλετε ανάμεσα στις Smoky Black, Smoky Brown ή Smoky Navy, και ξεκινάτε κάνοντας μια παχιά γραμμή στο άνω βλέφαρο. Συνεχίζετε σβήνοντάς τη με το σφουγγαράκι προς τα πάνω και έξω, και κάνετε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο, μόνο που εδώ η γραμμή που θα σχηματίσετε θα πρέπει να είναι πιο λεπτή. Κάνοντας καλό blending θα έχετε διανύσει το μισό δρόμο για τα τέλεια smoky eyes- επόμενο βήμα, η μάσκαρα.


Και εδώ, η Maybelline New York έρχεται με μια νέα πρόταση, στην best seller σειρά Colossal: η νέα μάσκαρα Colossal Volum'Express Smoky Eyes έχει στη σύνθεσή της pigments νέας γενιάς που δίνουν στις βλεφαρίδες όγκο και απίστευτο, βαθύ ματ χρώμα ενώ είναι εμπλουτισμένη και με κολλαγόνο, ώστε ταυτόχρονα να τους προσφέρει και καλλυντική φροντίδα. Με το μολύβι Master Smoky και τη μάσκαρα Colossal Smoky Eyes έχετε εγγυημένα τέλειο smoky look- τα δοκιμάσαμε και ήδη μπήκαν στο νεσεσέρ μας!