Kerastase Elixir Ultime: Τελετουργία 24 καρατίων στο μπάνιο σας!

Kerastase Elixir Ultime: Τελετουργία 24 καρατίων στο μπάνιο σας!

Το best seller έλαιο φροντίδας συμπληρώνεται με ένα εξαιρετικό σαμπουάν και μια θαυματουργή μάσκα

Για το χρυσαφένιο έλαιο περιποίησης Elixir Ultime της Kérastase δεν χρειάζεται να πούμε πολλά παρά μόνο αυτό: αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σας προτείνουμε να το κάνετε και θα δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται κυριολεκτικά.


Τώρα η Kérastase, βασισμένη στο πολύτιμο κοκτέιλ εκλεκτών ελαίων του Elixir Ultime και την προηγμένη σύνθεσή του, προχωράει στο επόμενο βήμα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας που περιλαμβάνει: το Θαυματουργά Καθαριστικό Σαμπουάν με έλαια, ένα πλούσιο σε σύνθεση και υφή προϊόν, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Με σύμπλοκο ελαίων Oleo-Complexe, στην πιο υψηλή δυνατή συγκέντρωση, το σαμπουάν της σειράς προσφέρει θρέψη και προστασία, ανθεκτικότητα και χρυσαφένια λάμψη στα μαλλιά ενώ αμέσως μετά το λούσιμο νιώθετε τη διαφορά: τα αφήνει πλούσια στο άγγιγμα, μεταξένια και ανάλαφρα.


Επόμενο βήμα, η Elixir Ultime Μάσκα για Λάμψη, πολυτελής, βελούδινη, εμπλουτισμένη με έλαιο argan, καλαμποκιού, καμέλιας και πρακάξι προσφέρει στην τρίχα ενυδάτωση και θρέψη, διώχνει τη θαμπάδα και επαναφέρει τη ζωντάνια και την απαλότητά της μέσα σε λίγα λεπτά.


Το σαμπουάν και τη μάσκα Elixir Ultime μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλα προϊόντα της Kerastase- σας προτείνουμε όμως να δοκιμάσετε αυτό tip που μας έδωσαν οι ειδικοί-σύμβουλοι της Kerastase: αναμείξτε μια ποσότητα της μάσκας Elixir Ultime με το έλαιο Elixir Ultime που χρησιμοποιείτε (το original χρυσό ή από τη σειρά Grand Crus), ρίχοντας μία ή περισσότερες σταγόνες, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας. Απλώστε το μείγμα τούφα τούφα, κάνοντας μασάζ σε όλο το μήκος των μαλλιών, αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και ξεβγάλετε- το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.



Διαβάστε ακόμα:

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus: μια νέα συλλογή-αριστούργημα

Διπλή περιποίηση μαλλιών τώρα και στο μέλλον