Ζουμερά, λαμπερά χείλη!

Ζουμερά, λαμπερά χείλη!

Με τα νέα lip gloss της The Body Shop που είναι σκέτη απόλαυση!

Λαχταριστές γεύσεις, ολόφρεσκα χρώματα, τέλεια λάμψη και εντατική φροντίδα: για όλους αυτούς τους λόγους- και γιατί ήδη τα έχουμε υποβάλλει σε crash test- λατρέψαμε τα νέα lip gloss της The Body Shop και σας τα προτείνουμε για το φθινοπωρινό νεσεσέρ σας.


Αν θέλετε εξωτικές γεύσεις (που θυμίζουν καλοκαίρι) δοκιμάστε Μάνγκο, Λίτσι ή Καρύδα, αν αγαπάτε τα φρούτα εποχής επιλέξτε Δαμάσκηνο, Ροδάκινο ή Φράουλα ενώ αν θέλετε μια πινελιά διαφορετικού χρώματος, θα λατρέψετε το Καρπούζι. Κάθε ένα από αυτά τα νέα lip gloss της The Body Shop χαρίζει υπέροχο, αστραφτερό χρώμα στα χείλη, δεν κολλάει και αφήνει μια ευχάριστη, ελαφριά αίσθηση. Επιπλέον, χάρη στη νέα σύνθεση με βιταμίνες Ε και Β5 και οργανικό, παρθένο έλαιο καρύδας από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες προσφέρουν ενυδάτωση στα χείλη αφήνοντάς τα λεία και απαλά, έτοιμα για φίλημα!


Όσο για το design της συσκευασίας, ακολουθεί τη φιλοσοφία της The Body Shop, με καθαρές γραμμές και απλό σχεδιασμό, κάθε διάφανο σωληνάριο αναδεικνύει το χρώμα ενώ η το ζωηρό illustration στο μπροστινό του μέρος δείχνει το άρωμα του lip gloss!


Αξίζει να σημειώσουμε πως το παρθένο, οργανικό έλαιο καρύδας που χρησιμοποιείται στη σύνθεση των lip gloss προέρχεται, μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, από το γυναικείο συνεταιρισμό Women In Business Development Initiative της Σαμόα. Θρεπτικό και ενυδατικό, το έλαιο καρύδας της The Body Shop είναι το καλύτερο της αγοράς – και όχι μόνον αυτό: Η συναλλαγή αυτή προσφέρει στους ανθρώπους μια εναλλακτική επιλογή έναντι της μετανάστευσης προς αναζήτηση εργασίας.