Επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

Επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

Η νέα κρέμα φροντίδας Idéalia Pro της Vichy σβήνει τις κηλίδες

Την προηγούμενη άνοιξη, η Vichy πρόσθεσε στην γκάμα της Idéalia, μια κρέμα περιποίησης που κάνει πραγματικότητα το όνειρό μας για ιδανική επιδερμίδα, μειώνοντας τους πόρους, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λειαίνοντας τις πρώτες ρυτίδες- μια επιδερμίδα απόλυτα υγιή, που μπορεί να αντιστέκεται στο χρόνο, την κούραση και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.


Τώρα, η Vichy εξελίσσει ακόμα περισσότερο την φόρμουλα και παρουσιάζει την νέα Idéalia Pro, στην οποία πρόσθεσε άλλη μια δράση: κατά των κηλίδων, ένα φαινόμενο που προβληματίζει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πλέον είναι αποδεδειγμένο πως η εμφάνιση των κηλίδων δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικία αλλά και με τον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές, συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μας (πχ εγκυμοσύνη), ακόμα και το καθημερινό στρες.

Οι ερευνητές της Vichy μελέτησαν λεπτομερώς το φαινόμενο και τι το προκαλεί και, χάρη στις ολοένα και πιο ακριβείς τεχνικές οπτικής απεικόνισης, εντόπισαν το βαθύτερο αίτιο της δημιουργίας των κηλίδων στο δέρμα, στους ινοβλάστες, οι οποίοι παίζουν ρόλο στη δραστηριότητα των μελανοκυττάρων. Όταν οι ινοβλάστες και το περιβάλλον τους αλλοιωθούν από τη γήρανση, τις ορμονικές διαταραχές και τους στρεσογόνους εξωτερικούς παράγοντες, προκαλούν υπερλειτουργία του μελανοκυττάρου το οποίο παράγει υπερβολική ποσότητα μελανίνης προκειμένου να αμυνθεί και να προστατέψει το δέρμα.


Ακριβώς εδώ έρχεται η τεχνολογία της νέας Idéalia Pro, η οποία προστατεύει τους ινοβλάστες και το περιβάλλον τους και κατορθώνει να διορθώσει όλους τους τύπους κηλίδων δρώντας στο μέγεθος, το χρώμα και τον αριθμό τους. Το μόριο LHA απαλείφει τις κηλίδες που είναι ήδη ορατές στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας ήπια απολέπιση ενώ το σύμπλοκο DRM Bright™ προχωράει εις βάθος και προσφέρει διορθωτική και προληπτική δράση στο δέρμα, εκεί όπου βρίσκεται η πηγή των κηλίδων. Το συγκεκριμένο σύμπλοκο είναι ένας συνδυασμός 3 δραστικών συστατικών, κατοχυρωμένων με 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που έχουν επιλεγεί για την λευκαντική, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση: το Eperuline, το Procysteine και η Βιταμίνη CG.


Χρησιμοποιώντας συστηματικά τη νέα Idéalia Pro της Vichy, θα διαπιστώσετε πως μέρα με τη μέρα οι κηλίδες "σβήνουν", η ανομοιογένεια μειώνεται ορατά, η επιδερμίδα αντανακλά καλύτερα το φως και βρίσκει τη φυσική της λάμψη. Όσο για την υφή της, είναι φρέσκια και ελαφριά, κάτι ανάμεσα σε κρέμα και σέρουμ, με διακριτικό και φυσικό άρωμα, με ενυδατική δράση που κιαρεκί έως 24 ώρες. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με πέρλες και μικρομόρια που αντανακλούν το φως ώστε από τα πρώτα δευτερόλεπτα να εξαφανίζει τη θαμπάδα από το πρόσωπο.


Μπορείτε να τη φοράτε πρωί ή/και βράδυ, σε όλο το πρόσωπο, όλο το χρόνο, χωρίς να ξεχνάτε την αντηλιακή προσπασία που επιβάλλεται χειμώνα-καλοκαίρι.