Νέο Garnier Fructis: Μεταμορφώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά

Νέο Garnier Fructis: Μεταμορφώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η σειρά Θρέψη και Επανόρθωση3 επαναφέρει την υγεία και τη λάμψη τους

Τρία θαυματουργά έλαια πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά Garnier Fructis που είναι ειδικά μελετημένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες των αφυδατωμένων, ταλαιπωρημένων μαλλιών.


Το Σαμπουάν Θρέψη και Επανόρθωση3, περιέχει έλαια από ελιά, αβοκάντο και καριτέ, καθαρίζει απαλά την τρίχα ενώ ταυτόχρονα την αφήνει απαλή και ελαστική και την προετοιμάζει ιδανικά για το επόμενο βήμα, το Conditioner. Βασισμένο στο ίδιο κοκτέιλ ευεργετικών ελαίων, με πλούσια υφή, το Conditioner της σειράς θρέφει σε βάθος τα μαλλιά, τα ξεμπερδεύει και τα αφήνει μεταξένια από τη ρίζα μέχρι την άκρη ενώ η Δυναμωτική Μάσκα είναι ένα εξαιρετικό treatment για ακόμα πιο εντατική θρέψη.


Star προϊόν της σειράς, η Περιποίηση στη Στιγμή, μια φόρμουλα ενισχυμένη με 3 μικρο-έλαια που αγκαλιάζει την τρίχα και διεισδύει άμεσα για επανόρθωση και θρέψη σε βάθος.
Προσφέρει τον ίδιο βαθμό περιποίησης όπως μία μάσκα, αλλά σε πιο ελαφριά σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη ακόμα και για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιείται μετά από το σαμπουάν σε μαλλιά ξηρά, αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα (χρειάζεται ξέβγαλμα) και προσφέρει 3 δράσεις στην στιγμή: Λειαίνει, επανορθώνει και θρέφει εντατικά για μαλλιά μεταξένια, απαλά και λαμπερά.
Το έλαιο ελιάς που περιέχει αναδεικνύει τη λάμψη, το έλαιο αβοκάντο επαναφέρει την απαλότητα ενώ το έλαιο karité χαρίζει μεταξένιο άγγιγμα. Αποτέλεσμα: άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών, όπως τα ονειρεύεστε!