Moroccanoil Frizz Control: Στοπ στο φριζάρισμα

Moroccanoil Frizz Control: Στοπ στο φριζάρισμα

Ένα προϊόν μπαλαντέρ για τα ατίθασα μαλλιά

Μαζί με το Moroccanoil Treatment, το Frizz Control είναι το προϊόν που δεν έλειψε από κανένα fashion show όπου τα χτενίσματα επιμελήθηκαν οι διάσημοι hairstylists του brand.


Και αυτό δεν είναι τυχαίο: εμπλουτισμένη με έλαιο argan, αυτή η σούπερ αποτελεσματική φόρμουλα καταφέρνει να δαμάσει ακόμα και τα πιο ανεξέλεγκτα από το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό μαλλιά, και το αποτέλεσμα κρατά για ώρες.

Και αυτό, γιατί το Moroccanoil Frizz Control περιέχει- εκτός από το έλαιο argan- και έναν συνδυασμό από συστατικά που προστατεύουν την τρίχα από τις καιρικές συνθήκες που "ανοίγονυ" τα λέπια της και προκαλούν φριζάρισμα, διατηρώντας τα μαλλιά λεία, όμορφα, λαμπερά και έτοιμα για να τους δώσετε το styling που θέλετε.


Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, εξουδετερώνει τις αρνητικές επιπτώσεις των χημικών επεξεργασιών, της θερμότητας από τα διάφορα εργαλεία styling και του υπερβολικού βουρτσίσματος, που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και "σπάνε" την τρίχα. Απλά ψεκάστε το Moroccanoil Frizz Control μερικές φορές κατά μήκος των μαλλιών, δουλέψτε το λίγο με τα δάχτυλά σας και συνεχίστε με το χτένισμα- θα δείτε τη διαφορά μέσα σε δευτερόλεπτα!



Διαβάστε ακόμα:

Backstage beauty: ονειρικά χτενίσματα στο show Blumarine για την Άνοιξη 2013

Έντονη λιπαρότητα; Η Moroccanoil έχει τη λύση!

Backstage Beauty: το κομψό, χαμηλό ponytail στο show του Ermanno Scervino