Carelab by attica: Εδώ θα ανακαλύψετε μυστικά ευ ζην!

Carelab by attica: Εδώ θα ανακαλύψετε μυστικά ευ ζην!

Οι πιο ψαγμένες προτάσεις σε ομορφιά, διατροφή και βρεφική φροντίδα συγκεντρωμένες σε έναν νέο, μοντέρνο χώρο στο attica Golden Hall

care3
care2
care1

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από το εξωτερικό, η εκτέλεση είναι υψηλών προδιαγραφών, οι προτάσεις που θα βρείτε είναι επιλεγμένες μία προς μία σε ομορφιά, διατροφή και παιδική φροντίδα και η εμπειρία διαφορετική- ακόμα και κάνοντας απλά μια βόλτα στους διαδρόμους του.


Ο λόγος για το Carelab by attica, έναν νέο χώρο που μόλις ξεκίνησε να λειτουργεί στο ισόγειο του attica στο Golden Hall, όπου είχα την ευκαιρία να περιηγηθώ πριν λίγες μέρες από την ομάδα που εμπνεύστηκε το concept και να μάθω πολλές, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα προϊόντα που φιλοξενεί. Εδώ λοιπόν θα βρείτε τα πάντα για την φροντίδα όλης της οικογένειας, με την επιστημονική συμβουλή φαρμακοποιών, οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας να ακούσουν ή να διαγνώσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν τα ιδανικά προϊόντα που θα τις καλύψουν. Επιπλέον, στο τμήμα διατροφής (από τα πιο πλήρη που έχω συναντήσει, με εξαιρετικές προτάσεις από ελληνικές και ξένες εταιρείες) υπάρχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες υγείας και διατροφολόγοι, ώστε να λύσουν απορίες, να σας ενημερώσουν για τα προϊόντα και να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε έναν σωστό τρόπο διατροφής, προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.



Έτσι, στο τμήμα Ομορφιάς, θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες μάρκες δερμοκαλλυντικών (Vichy, Avene, La Roche-Posay, Darphin κλπ), φυσικά και βιολογικά καλλυντικά όπως Κορρές, Apivita, Jurlique, Neal's Yard Remedies, εξειδικευμένες μάρκες όπως η ελβετική Karin Herzog με φόρμουλες βασισμένες σε ενεργό οξυγόνο, εξαιρετικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών (ανάμεσά τους και τα Rene Furterer), μεγάλη ποικιλία φυσικών βαφών, πολλές προτάσεις σε fon de teint από δερματολογικά brands και την ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ της Κορρές. Επίσης, θα βρείτε τα πάντα στο κεφάλαιο "στοματική υγιεινή" και πολύ εξειδικευμένες προτάσεις στην φροντίδα ποδιών και χεριών.



Στο τμήμα Διατροφής- όπου πέρασα την περισσότερη ώρα της ξενάγησης, ομολογώ- υπάρχουν εξαιρετικές, πολύ προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις από υγιεινά snacks, τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά αλλά με χαμηλή θερμιδική αξία, βιολογικά ροφήματα, μπισκότα και αλμυρά snacks, τρόφιμα χωρίς ζάχαρη - δοκιμάστε οπωσδήποτε τις ελληνικές σοκολάτες Wish και τις μαρμελάδες Cavalier- super foods αλλά και snacks στη φιλοσοφία της ωμοφαγίας, προϊόντα χωρίς γλουτένη και πολλά ακόμα. Σημειώστε πως το Carelab by attica υποστηρίζει το δίκαιο εμποριο και δεν θα μπορούσαν να λείπουν προϊόντα με τη σήμανση fair trade.




Τέλος, στο τμήμα βρεφικής φροντίδας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την καθημερινότητα του μικρού σας θησαυρού, από την βρεφική έως την παιδική ηλικία και από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, όπως οι Chicco, Beaba, Avent, Difrfax, Dr. Brown και Medela καθώς και προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση του ευαίσθητου δέρματός του. Επιπλέον, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά σνακ ειδικά μελετημένα για παιδιά άνω των 7 μηνών, εξειδικευμένα καλλυντικά για εγκύους και νεαρές μητέρες.


Προς το παρόν, το Carelab by attica λειτουργεί στο Golden Hall αλλά μάθαμε πως στο τέλος Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες του και στο attica στην Πανεπιστημίου και τα σχέδια περιλαμβάνουν και άλλα αυτόνομα σημεία στις πιο εμπορικές αγορές σε όλη την Ελλάδα.