Ο Justin Theroux δοκιμάζει τα σαμπουάν της Aniston

Ο Justin Theroux δοκιμάζει τα σαμπουάν της Aniston

Γίνεται πειραματόζωο στο νέο επιχειρηματικό βήμα της αρραβωνιαστικιάς του

Ως πρόσωπο και, κυρίως, ως επενδυτής στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Living Proof, η Jennifer βασίζεται πολύ στο άλλο της μισό. «Δεν έχει άλλη επιλογή» λέει γελώντας η σταρ στο People. «Το σαμπουάν της Living Proof είναι το μοναδικό που υπάρχει στο μπάνιο μας αυτή τη στιγμή και ξέρετε, οι άντρες χρησιμοποιούν ό,τι βρουν μπροστά τους. Οπότε ναι, το έχει δοκιμάσει»- και του αρέσουν, όπως λέει η ίδια.


«Η εταιρεία αναπτύσσεται ακόμα και έχουν όλοι πολλή όρεξη και είναι πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό», λέει η Aniston. «Εδώ και καιρό μου γίνονται σχετικές προτάσεις για συνεργασίες αλλά δεν με ειχαν πείσει... Θα πρέπει να ειμαι σίγουρη πως ειναι αληθινά όσα υπόσχονται, να νιώθω όμορφα με αυτό. Και είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω και ως επενδυτής, γιατί μπορώ να έχω μεγαλύτερη ανάμειξη στο δημιουργικό κομμάτι και να παρακολουθήσω όλη τη διαδικασία δημιουργίας του προϊόντος, να έχω δηλαδή βαθιά γνώση αυτού που πρόκειται να βγει στην αγορά».


Ακριβώς την ίδια φιλοσοφία έχει και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιεί- την ενδιαφέρει να ειναι αποτελεσματικά και παρασύρεται από τα διάφορα trends: «Χρησιμοποιώ την ίδια κρέμα της Avveno εδώ και 15 χρόνια και το ίδιο σαπούνι της Neutreogena, γιατί νιώθω σιγουριά με αυτά... Έχει σημασία να λές την αλήθεια στους καταναλωτές».


Όσο για το καλύτερο beauty tip που έχει να δώσει: "Ο ύπνος. Και η καλή ενυδάτωση- πίνετε πολύ νερό και προσπαθείστε να κοιμάστε καλά".