Fresh Line: λέει "στοπ" στις ρυτίδες

Fresh Line: λέει "στοπ" στις ρυτίδες

Με την ανανεωμένη αντιγηραντική σειρά Ήρα, που βασίζεται στο πιο δραστικό κοκτέιλ της φύσης

Εδώ και λίγο καιρό η Fresh Line έχει ξεκινήσει να ανανεώνει τις φόρμουλές της, εμπλουτίζοντας τις με ακόμα πιο εκλεκτά και αποτελεσματικά φυτικά συστατικά και αυτό τον μήνα, μας "ξανασυστήνει" την διάσημη αντιγηραντική σειρά της, Ήρα.


Όλες οι συνταγές της σειράς βασίζονται σε ένα δυναμικό σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων, βοτανικών εκχυλισμάτων και βιταμινών που δρουν αναζωογονητικά, επανορθωτικά και αναπλαστικά ενώ το νερό έχει αντικατασταθεί με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης που διαθέτουν ισχυρές επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

Στην Ήρα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης του προσώπου σας και συγκεκριμένα:


- Το Αναγεννησιακό & Αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού. Ιδανικό για ντελικάτες και ώριμες επιδερμίδες με λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κηλίδες και τάση εμφάνισης σπασμένων φλεβών ή ευρυαγγειών, με εμφανή σημάδια πρόωρης γήρανσης, έλλειψης κολλαγόνου και υγρασίας. Περιέχει βιολογικά φυτικά λάδια, αιθέρια ελαία από λιβάνι, μύρο, φασκόμηλο, γιασεμί, σανταλόξυλο, μπλε χαμομήλι και παλαμαρόσα, κχυλίσματα από τριαντάφυλλο, λεβάντα, ρόδι, άρνικα και αλόη και αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα βιταμινών (Α, C, Ε, Β3, Β5, Β6) που καθαρίζουν απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ, βελτιώνουν την εξωτερική όψη της επιδερμίδας και αποκαλύπτουν τη λάμψη της.

- Την Αναγεννησιακή & Αναζωογονητική Λοσιόν Τόνωσης. Βασικό βήμα για την ολοκλήρωση του καθαρισμού χωρίς οινόπνευμα και άλλα επιβλαβή συστατικά. Τελειοποιεί την διαδικασία αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, και ενυδατωμένη χάρη στα ΑΗΑ από μύρτιλο, ζαχαροκάλαμο, πορτοκάλι, λεμόνι και ζάχαρη σφενδάμου που περιέχει, τα αναζωογονητικά αιθέρια ελαία και τα δραστικά βοτανικά εκχυλίσματα.

- Την Αναγεννησιακή και Επανορθωτική Κρέμα Ενυδάτωσης, μια εντατική φόρμουλα για ντελικάτες επιδερμίδες με εμφανή σημάδια γήρανσης. Τα φυτικά λάδια από αγριοτριαντάφυλλο, μποράγκο και νυχτολούλουδο και η βιολογική αλόη επαναφέρουν την χαμένη υγρασία, μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα, τα αιθέρια ελαία από τριαντάφυλλο, λιβάνι, μύρο, φασκόμηλο και παλμαρόσα αναδομούν και αναπλάθουν τα κύτταρα της επιδερμίδας μειώνοντας εντυπωσιακά τα σημάδια γήρανσης, τα αιθέρια ελαία από γιασεμί, σανταλόξυλο, μπλε χαμομήλι και άνθος νεραντζιάς λειτουργούν ρυθμιστικά, αντιγηραντικά και επανορθωτικά στις βλάβες της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, το εκχύλισμα βρώμης προσδίδει ένα αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές ενώ το σύμπλεγμα των βιταμινών (Α, C, Ε, Β3, Β5, Β6) δρα εναντία στην οξείδωση και τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.


- Την Αναγεννησιακή & Επανορθωτική Κρέμα Ματιών, μια προηγμένη συνταγή, με εκλεκτά φυτικά συστατικά, αιθέρια έλαια, φυσικά έλαια και βιταμίνες, για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, που στοχεύεις στις λεπτές γραμμές έκφρασης και τους μαύρους κύκλους.

- Τον Εντατικό Ορό Lift Προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, που είναι ειδικά σχεδιασμένος για την μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων άμεσα και σε βάθος χρόνου. Προβάλλει μια θεαματική συσφικτική δράση και ένα αισθητό αποτέλεσμα τύπου lift από την πρώτη εφαρμογή. Με συχνή χρήση, ο ορός ελαχιστοποιεί τους αποχρωματισμούς που προκαλούνται συχνά από τη φωτογήρανση, δίνοντας ένα πιο ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Η λεπτή υφή του σε μορφή τζελ απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για το μακιγιάζ αλλά και να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη κρέμα.

- Τον Διορθωτικό Ορό "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ" για όλους τους τύπους δέρματος, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, επιδιορθώνει τις ατέλειες, επαναφέρει τη χαμένη υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος χάρη στο υαλουρονικό οξύ, το εκχύλισμα βρώμης, τις πρωτεΐνες αμυγδάλου, τα εκχυλίσματα από λεβάντα, ρόδι, άρνικα και μπλε χαμομήλι και το σύμπλεγμα των βιταμινών (Α, Ε, Β5,) που διαθέτει.

- Το Αναγεννησιακό & Επανορθωτικό Λάδι Νύχτας, μια εξαιρετική συνταγή ολικής επαναφοράς και αναγέννησης της αφυδατωμένης επιδερμίδας που λειτουργεί επιδιορθωτικά στις λεπτές γραμμές, τα σημάδια γήρανσης και τη μόνιμη ή περιστασιακή ξηρότητα. Η συνταγή είναι ένα μείγμα πλούσιων ενυδατικών φυτικών ελαίων που επί 1 μήνα εμβαπτίζεται με 8 βιολογικά βότανα Κρήτης. Στην συνέχεια εμπλουτίζεται με ένα συνδυασμό πολύτιμων αιθέριων ελαίων που αναπλάθουν και θεραπεύουν το κατεστραμμένο δέρμα. Η συχνή χρήση μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, μειώνει αισθητά τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις δυσχρωμίες ενώ ενισχύει την φυσική αντιγηραντική δράση της επιδερμίδας. Ιδανική αγωγή μετά από εγκυμοσύνη, σε περιόδους έντονου στρες, ορμονικές διαταραχές και ως επανορθωτική θεραπεία ενυδάτωσης το φθινόπωρο και την άνοιξη.