Alessandra Ambrosio: Τα μυστικά της ομορφιάς της

Alessandra Ambrosio: Τα μυστικά της ομορφιάς της

Και πώς επανήλθε στην άψογη σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη

Με αφορμή την παρουσίαση του Floral Fantasy Bra (αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων) και του Bombshell Fantasy Fragrance της Victoria's Secret, το supermodel βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και μίλησε για ομορφιά, fitness αλλά και πως προετοιμάστηκε για να φορέσει το Fantasy Bra λίγους μόλις μήνες αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της.


«Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν πως με επέλεξαν να φορέσω εγώ φέτος το εκπληκτικό Fantasy Bra θήλαζα το γιό μου. Ήταν μόλις δύο εβδομάδων, ήμουν εντελώς σε mood μητρότητας και σκέφτηκα: πώς θα το κάνω; Όμως τελικά όλα πήγαν τέλεια!


Για μένα αυτό που έχει μεγάλη σημασία δεν είναι μόνο να δείχνεις όμορφη αλλά να νιώθεις όμορφα. Μου αρέσει να πλένω το πρόσωπό μου, να βάζω μια ενυδατική ή ένα σέρουμ με βιταμίνη C και καθόλου μακιγιάζ όταν δεν δουλεύω, για να αφήνω την επιδερμίδα μου να αναπνέει» είπε η Alessandra Ambrosio.


Όσο για την θεϊκή σιλουέτα της και το πώς προετοιμάζεται για να ανέβει στο catwalk της Victoria's Secret: «Πριν λίγο καιρό έφερα στον κόσμο το δεύτερο παιδί μου. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι εντατικά αμέσως μόλις μου το επέτρεψε ο γιατρός, γιατί είναι καλό για το σώμα μου αλλά και γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά. Κάνω Pilates σχεδόν κάθε μέρα και spinning- ειδικά το spinning, αν δεν το ξέρετε, σας προτείνω να το δοκιμάσετε, γιατί δίνει φοβερά αποτελέσματα και νιώθεις ευεξία.»