Ψάχνετε μια αέρινη βάση που να γίνεται ματ στο πρόσωπό σας;

Ψάχνετε μια αέρινη βάση που να γίνεται ματ στο πρόσωπό σας;

Δοκιμάστε το φον ντε τεν Aerateint pure της Vichy

Η αναζήτηση του ιδανικού makeup για ματ αποτέλεσμα δεν είναι εύκολη υπόθεση κυρίως γιατί, συχνά, εξαφάνιση της γυαλάδας σημαίνει και μια πιο βαριά φόρμουλα και ένα πιο "θαμπό" φινίρισμα.


Η Vichy βρήκε τη χρυσή τομή και δημιούργησε μια εξαιρετική βάση, το Aerateint pure, που χάρη στην ελαφριά σύνθεσή του γίνεται ένα με την επιδερμίδα, καλύπτει με φυσικό τρόπο τις μικρο-ατέλειες και αφήνει ένα διάφανο ημι-ματ φινίρισμα. Η επιδερμίδα αναζωογονείται και μένει λαμπερή για 12 ώρες ενώ παράλληλα τα συστατικά του Aerateint pure προσφερουν και καλλυντική φροντίδα, την εξυγιαίνουν απορροφώντας το πλεονάζον σμήγμα.


Η σύνθεσή του δίνει μεν κάλυψη αλλά αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει, περιέχει 100% μεταλλικές χρωστικές (που σημαίνει αναλλοίωτο χρώμα ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες), Ιαματικό Νερό της Vichy και αντιοξειδωτικά CE, που καταπολεμούν κοκκινίλες και ερεθισμούς καθώς και SPF10. Είναι δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες, υποαλλεργικό, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, δεν περιέχει άρωμα και paraben.


Το Aerateint pure της Vichy κυκλοφορεί σε δύο υφές: fluid για κανονικές/μικτές επιδερμίδες και κρέμα για ξηρές και διατίθεται σε 5 αποχρώσεις.



Διαβάστε ακόμα:


Επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

O Zombie Boy χωρίς τατουάζ!

To Liftactiv Serum 10 της Vichy... μεγαλώνει!