Dita Von Teese: πώς περιποιείται την επιδερμίδα της;

Dita Von Teese: πώς περιποιείται την επιδερμίδα της;

H θεά του burlesque αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα φροντίδας

«Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ομορφιά. Σημασία έχει να κάνεις αυτό με το οποίο νιώθεις όμορφη» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Dita Von Teese και εξήγησε, μεταξύ άλλων, πώς φροντίζει την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.


«Έχω έναν πολύ καλο δερματολόγο που δεν είναι υπέρ του Botox και δεν έχει ένα σωρό laser στο ιατρείο του- ασχολείται κυρίως με παιδιά. Το πρόβλημα στο δέρμα μου είναι η ευαισθησία, και γενικά, πιστεύω πως ο δερματολόγος σου θα πρέπει να σου δίνει συμβουλές για το τι να κοιτάς στα προϊόντα που χρησιμοποιείς και τι θα πρέπει να κάνεις κάθε μέρα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποιώ ένα προϊόν με ελαφριά ρετινόλη κάθε βράδυ- ή μάλλον, όχι κάθε βράδυ, γιατί η επιδερμίδα μου ειναι πολύ ευαίσθητη. Γενικά, μου αρέσουν τα προϊόντα της Darphin και η Creme de la Mer, κυρίως για την ευωδιά της, την υφή της και για το ότι δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα μου. Γιαυτό έχω πάντα ένα βαζάκι στο σπίτι. Αλλά πέρα από τα προϊόντα, πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχεις έναν καλό δερματολόγο που δεν θα κοιτάζει πώς θα σου πάρει χρήματα και θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ενυδατικό προϊόν.


Επίσης φοράω πάντα αντηλιακό. Τελευταία ξεκίνησα ιππασία και είναι πολύ δύσκολο να κάνω μαθήματα όταν πεφτει ο ήλιος. Οπότε προσπαθώ να βρω ένα πολύ καλό αντηλιακό, ειδικό για όσους ασχολούνται με σπορ. Πιστεύω πως ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι δεν φοράνε αντηλιακό, και εγώ ανάμεσά τους, είναι η υφή τους- πάντα κοιτάω να μην είναι βαριά και να μην κολλάει, να εχει ματ τελείωμα γιατι σιχαίνομαι να γυαλίζω. Συνήθως ψάχνω για αντηλιακό οταν βρίσκομαι στην Ιαπωνία και έχω βρει κάποια που μου αρέσουν. Η Shiseido έχει ένα που λέγεται Extra Smooth και που μου αρέσει πολύ, αλλά ειναι κάπως ακριβό. Επίσης, βρήκα ένα της Neutrogena, το Dry-Touch- γενικά μου αρέσει να πηγαίνω και στο φαρμακείο και να ψάχνω τι καινούριο έχει κυκλοφορήσει.


Για το ντεμακιγιάζ προτιμώ προϊόντα με βάση το λάδι, όπως το Cleanse Off Oil της MAC, που γίνεται σαν γαλάκτωμα με το νερό και απομακρύνει το μακιγιάζ. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί βαμμένη, πάντα καθαρίζω το πρόσωπό μου το βράδυ. Ναι, είναι πολύ περίεργο να κάνεις ντεμακιγιάζ το πρώτο βράδυ που κοιμάσαι με τον φίλο σου αλλά συνήθως, μέχρι τότε με έχει δει και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ ή eyeliner. Όταν γνωρίζω καλύτερα κάποιον, συνήθως δεν βάφομαι ιδιαίτερα, φοράω μονο μάσκαρα και κραγιόν. Επίσης πάντα έχω μαζί μου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και όταν τύχει να μείνουν φίλες σπίτι μου, πριν τις πάρει ο ύπνος στον καναπέ, πάω από πάνω τους και πετάω ένα μαντηλάκι στο πρόσωπό τους λέγοντας: φίλη, δεν πρόκειται να κοιμηθείς βαμμένη!»