Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση

Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση

Σβήνει τις ρυτίδες άμεσα και εμποδίζει την εμφάνισή τους στο μέλλον

Η νέα φόρμουλα που έρχεται από τα εργαστήρια της Olay δεν είναι μόνο μια σούπερ αποτελεσματική πρόταση κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αλλά και ένας πολύ ισχυρός σύμμαχος στη μάχη με το χρόνο που περνάει.


Ο λόγος για τη νέα Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex, με ισχυρά ενυδατικά συστατικά και προηγμένα μικροσωματίδια πλήρωσης (fillers) σε τρία διαφορετικά μεγέθη, τα οποία επικάθονται στις κενές περιοχές που δημιουργούνται ανάμεσα στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Με αυτό τον τρόπο λειαίνουν την όψη της και διαχέουν τέλεια το φως, ώστε να μειώνονται οι σκιάσεις που την κάνουν να δείχνει κουρασμένη και να δείχνει ορατά πιο νεανική στη στιγμή.


Όμως η δράση της Regenerist Wrinkle Relaxing Complex δεν σταματάει εδώ: την προηγμένη τεχνολογία διάχυσης φωτός που διαθέτει έρχεται να συμπληρώσει και ένα νέο συστατικό, το βιοπεπτίδιο Peptamide Υ6, που εξάγεται από διεργασία ζύμωσης. Αυτό, σε συνδυασμό με το Σύμπλεγμα Αμινοπεπτιδίων της Regenerist και ισχυρά ενυδατικά συστατικά, βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει ελαστική και να αντιστέκεται στις γραμμές της έκφρασης. «Η επιστήμη πίσω από το προϊόν μιλά πάνω απ' όλα. Θέλαμε να του δώσουμε διπλή ιδιότητα: να έχει δηλαδή άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εμφάνισης των ρυτίδων και στη συνέχεια να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ώστε να κάνει την επιδερμίδα πιο ελαστική, και έτσι πιο ανθεκτική στις ρυτίδες έκφρασης», εξηγεί η Dr Sian Morris, επιστημονική σύμβουλος της Olay. «Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η νέα αυτή σύνθεση προσφέρει όλα τα παραπάνω και το πιο σημαντικό είναι ότι σ' αυτό συμφωνούν και οι γυναίκες που τη δοκίμασαν. Πρόκειται για ένα έξυπνο προϊόν για τις γυναίκες εκείνες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα σήμερα, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να λάβουν τα μέτρα τους ενάντια στις μελλοντικές ρυτίδες».


Η Anastasia Achilleos, εξειδικευμένη σύμβουλος ομορφιάς, top αισθητικός της Olay (και αγαπημένη πολλών stars) τη δοκίμασε και δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό που η Olay επιστρέφει με ένα νέο προϊόν στη σειρά Regenerist που έχει και άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη! Το αγάπησα! Η προσθήκη των μικροσωματιδίων που διαχέουν το φως στην σουπερ-ενυδατική σύνθεση είναι απλά ιδιοφυής! Μην περιμένετε άλλο, εφαρμόστε την νέα κρέμα και δείτε τα αποτελέσματα με τα ίδια σας τα μάτια! Με αυτό το νέο προϊόν μπορείτε να αντανακλάτε αυτοπεποίθηση σήμερα και να σταματήσετε να ανησυχείτε για τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του αύριο!»


Πώς θα την εφαρμόσετε για να εκμεταλλευτείτε απόλυτα την high-end σύνθεσή της: ιδανικά, χρησιμοποιήστε την Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex ως το τελευταίο βήμα στην πρωϊνή ενυδατική φροντίδα, αφού έχετε πρώτα χρησιμοποιήσει τον Ορό Στοχευμένης δράσης 3 σημείων Olay Regenerist και την κρέμα Στοχευμένης δράσης 3 σημείων Olay Regenerist. Η χρήση του ορού πριν από την κρέμα προσφέρει επιπλέον αντιγηραντικά οφέλη και βοηθά στη δέσμευση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την ενώ και οι δύο φόρμουλες απορροφώνται τέλεια από την επιδερμίδα.


Απλώστε την Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex χρησιμοποιώντας ελαφριές και γρήγορες κινήσεις ξεκινώντας από το μέτωπο και στη συνέχεια περνώντας την γύρω από τα μάτια, στα πλάγια του προσώπου, γύρω από τα χείλια, στο πιγούνι και στο λαιμό, με έμφαση στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα καθώς τα μικροσωματίδια εναποτίθενται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, «γεμίζοντας» τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αντανακλώντας το φως και κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται λαμπερό, νεανικό και φρέσκο. Αν στη συνέχεια θέλετε να εφαρμόσετε κάποιο foundation, κάντε το με τα δάχτυλα σας ή με κάποιο μαλακό σφουγγαράκι ή πινέλο με απαλές κινήσεις. Θα μείνετε έκπληκτη με το πόσο λείο και λαμπερό θα δείχνει το πρόσωπό σας!