Drew Barrymore: Ετοιμάζει δική της σειρά μακιγιάζ;

Drew Barrymore: Ετοιμάζει δική της σειρά μακιγιάζ;

Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν 

Από το 2007 η Drew Barrymore είναι ένα από τα πρόσωπα της Cover Girl όμως το συμβόλαιό της φτάνει στο τέλος του τον Ιανουάριο και όλο και περισσότερο ψιθυρίζεται πως η ηθοποιός ετοιμάζει τη δική της σειρά μακιγιάζ.


Σύμφωνα με όσα ακούγονται η Barrymore θα συνεργαστεί με τον ιταλικό όμιλο Intercos, έναν από τους κορυφαίους στην παραγωγή προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου. Το brand της θα πωλείται αποκλειστικά στην αλυσίδα Wal-Mart και μάλιστα το ενδιαφέρον σε αυτό το σενάριο είναι πως θα πρόκειται για την πρώτη μάρκα μακιγιάζ που θα έχει δημιουργηθεί από την αρχή με concept για πωλείται αποκλειστικά στα Wal-Mart.


Μάλιστα, όπως δήλωσαν στελέχη του ομίλου P&G, στον οποίο ανήκει το brand Cover Girl, η σταρ δεν ήταν απλά πρόσωπο στις καμπάνιες της αλλά συμμετείχε στη σκηνοθεσία και την παραγωγή των τηλεοπτικών spots, πράγμα που σημαίνει πως γνωρίζει αρκετά από την beauty industry- καθώς υπήρξε και πρόσωπο της Lancome, όταν Creative Director στο μακιγιάζ ήταν η διάσημη makeup artist, Gucci Westman.



Διαβάστε ακόμα:

Alicia Keys: «Έχω εμμονή με την επιδερμίδα μου»

Karl Lagerfeld: ετοιμάζει νέο άρωμα

Dita Von Teese: πώς περιποιείται την επιδερμίδα της;