Η Essie μας κάνει... βασίλισσες!

Η Essie μας κάνει... βασίλισσες!

Η νέα της, χειμωνιάτικη συλλογή χρωμάτων, είναι εμπνευσμένη από την Kate Middleton

essie1
essie2

«Έχει μία δόση από Βασίλισσα Ελισσάβετ και δύο δόσεις από Δούκισσα του Cambridge» λέει η Essie Weingarten για την καινούρια συλλογή βερνικιών που ετοίμασε για τον χειμώνα, με έξι υπέροχες αποχρώσεις, που παίζουν από το παστέλ τυρκουάζ μέχρι το φλογερό κόκκινο. «Λατρεύω την elegant απλότητα ενός καθαρού, έντονου χρώματος. Είναι πολυτελές και ταυτόχρονα φοριέται εύκολα» προσθέτει η γκουρού του nail polish.


Αλλά και η Kate Middleton αγαπάει την Essie αφού στο γάμο της με τον Πρίγκιππα William πέρσυ, φόρεσε το ροζ-μπεζ βερνίκι Allure (το οποίο δημιούργησε η Essie πριν από 15 χρόνια για το διάσημο περιοδικό ομορφιάς allure)- και περιμένω τώρα να δώ ποια (ή ποιές) από αυτές τις 6 νέες αποχρώσεις θα φορέσει η Δούκισσα στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις της.




Και βέβαια, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τα ονόματα των βερνικιών που όπως πάντα είναι εμπνευσμένα: το Leading Lady είναι ένα βαθύ, λαμπερό κόκκινο, το Beyond Cozy είναι ένα glittery βερνίκι με χρώμα που ακροβατεί ανάμεσα στο ασημί και το σαμπανιζέ, το Butler Please είναι ένα ψυχρό cobalt blue, το Where's My Chauffeur ένα χαριτωμένο τυρκουάζ, το Snap Happy ένα ζωηρό κόκκινο-πορτοκαλί και το She's Pampered ένα πολυτελές, καθαρό κόκκινο.