Μαύροι ή μωβ κύκλοι; Τώρα υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσετε!

Μαύροι ή μωβ κύκλοι; Τώρα υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσετε!

Με το νέο, έξυπνο concealer Prodigy Powercell Eye Urgency της Helena Rubinstein 

Για την Helena Rubinstein, το κεφάλαιο "concealer" δεν αφορά μόνο την τέλεια κάλυψη- έχει να κάνει και με την εντατική καλλυντική φροντίδα στην ντελικάτη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Και αυτό, το αποδεικνύει με το νέο Prodigy Powercell Eye Urgency, ένα έξυπνο concealer που καταπολεμά τους μαύρους και τους μωβ κύκλους, τους καμουφλάρει τέλεια αλλά ταυτόχρονα δρα σε βάθος, για την άμεση τόνωση και την αναζωογόνηση των ματιών.


Αυτό που ονομάζουμε "μαύροι κύκλοι" στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μωβ, και οφείλονται σε προβλήματα της μικροκυκλοφορίας. Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων είναι λιγότερο ελαστικά και πιο διαπερατά, δημιουργώντας έτσι τοπικά διαστολή και στάση του αίματος καθώς και μια τοπική πίεση. Τα αγγεία σπάνε, απελευθερώνουν στους γύρω ιστούς αιμοσφαιρίνη και έτσι δημιουργείται η εικόνα του αιματώματος, που αποτυπώνεται γύρω από τα μάτια με τη μορφή των μωβ κύκλων.

Οι μαύροι κύκλοι είναι πιο σκούροι από την επιδερμίδα του υπόλοιπου προσώπου και παρατηρούνται γενικά σε πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Αυτοί οι κύκλοι οφείλονται σε υπέρχρωση λόγω συσσώρευσης της μελανίνης και του σιδήρου στην επιδερμίδα. Είναι πιο δύσκολοι στην αντιμετώπισή τους, η οποία απαιτεί να τονωθούν τα φυσικά ένζυμα εξάλειψης των υπόλοιπων χρωστικών του αίματος καθώς και να ενισχυθεί η πυκνότητα του δέρματος στην περιοχή.


Εδώ έρχονται οι επιστήμονες της Helena Rubinstein και βάζουν στο νεσεσέρ μας ένα έξυπνο προϊόν που συνδυάζει την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας με την τέλεια κάλυψη: το Prodigy Powercell Eye Urgency Concealer περιέχει φυσικά φυτικά κύτταρα oceanic crista τα οποία προσφέρουν εξαιρετική επανόρθωση και ανάπλαση των ιστών σε συνδυασμό με το σούπερ δραστικό μόριο HALOXYL εξασθενεί ορατά τους μαύρους κύκλους μέσα σε 4 εβδομάδες. Ταυτόχρονα, χάρη στην ανάλαφρη υφή του, απλώνεται τέλεια χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και δίνει λάμψη στο βλέμμα.


Θα το βρείτε σε δύο αποχρώσεις: η Natural Beige καμουφλάρει τέλεια τους μοβ κύκλους ενώ η Warm Beige σβήνει τους μαύρους κύκλους. Μάλιστα, για να επιτύχετε απόλυτα ομοιόμορφο, φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα, η Helena Rubinstein προτείνει έναν ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής: απλώστε το Prodigy Powercell Eye Urgency Concealer σε όλη τη λεγόμενη "Ζώνη Μήλο" που, σύμφωνα με ασιάτισσες συμβούλους ομορφιάς, εκτείνεται από τα φρύδια μέχρι τα ζυγωματικά και από τη μύτη μέχρι τους κροτάφους- το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!