Julianne Moore: η νέα πρέσβειρα της L'Oréal Paris

Julianne Moore: η νέα πρέσβειρα της L'Oréal Paris

Η star πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της επαναστατικής αντιγηραντικής σειράς Cellular Renaissance

Ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα του Hollywood, η Julianne Moore, ανακοινώθηκε σήμερα πως μπαίνει στην all star team της L'Oréal Paris, μαζί με τις Beyonce Knowles, Lea Michelle, Jennifer Lopez, Jane Fonda, Frieda Pinto, Eva Longoria.


«Η κομψότητα και το χάρισμα αυτής της φλογερής γυναίκας με έπεισε αμέσως πως η Julianne θα ήταν η ιδανική πρέσβειρα της εταιρείας μας. Αυτή η iconic ηθοποιός, που ξεπερνάει κάθε στερεότυπο, συμβολίζει την ελεύθερη, ειλικρινή, τολμηρή θηλυκότητα», δήλωσε o Cyril Chapuy, Πρόεδρος του Ομίλου L'Oréal Paris.


«Είναι τιμή μου που μπορώ να επικοινωνήσω, με τον δικό μου τρόπο, την ιδέα της αυτοπεποίθησης και του μότο της L'Oréal Paris: Γιατί μας αξίζει. Κάθε γυναίκα αξίζει χρόνο και φροντίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία και την καταγωγή της και είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την σειρά Cellular Renaissance, την ιδανική απάντηση για γυναίκες στα πενήντα, όπως εγώ, που θέλουν να φροντίσουν την επιδερμίδα τους χωρίς να μπουν στη διαδικασία των πλαστικών επεμβάσεων!» είπε η Julianne Moore από την πλευρά της.