Halle Berry: «Τα μαλλιά μου τα βλέπω σαν αξεσουάρ»

Halle Berry: «Τα μαλλιά μου τα βλέπω σαν αξεσουάρ»

Η star μιλάει για... τρίχες στο περιοδικό People

Μπορεί να έχει υιοθετήσει το pixie haircut εδώ και πάνω από τρία χρόνια αλλά εξακολουθεί να είναι αντικείμενο συζήτησης- και case study μίας από τις πιο επιτυχημένες αλλαγές.


«Όταν έχω πολύ κοντά τα μαλλιά μου, τότε νιώθω στα καλύτερά μου», είπε η Halle Berry στο People. «Αλλά δεν με καθορίζουν κιόλας. Τα αντιμετωπίζω σαν ένα αξεσουάρ που φοράω όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι παπούτσια ή όπως κρατάω μια τσάντα».


Βέβαια, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όταν ξεκίνησε την καριέρα της στο Hollywood, τότε που είχε μακριά μαλλιά: «Προσωπικά πάλεψα έντονα κατά αυτού του στερεότυπου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου», λέει η Berry. «Πήγαινα σε οντισιόν και όλες οι μαύρες κοπέλες είχαν μακριά, σγουρά μαλλιά που μπορεί να ήταν αληθινά αλλά μπορεί και όχι. Πήγαινα λοιπον σε αυτές τις οντισιόν και δεν κατάφερνα τίποτα. Έτσι, έπρεπε με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσω.

Θυμάμαι που πηγα στο γραφείο του μάναντζέρ μου, έχοντας κόψει τα μαλλιά μου, και μάλλον η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει. Και είπε: δεν πρόκειται ποτέ να βρεις δουλειά, δεν είσαι αυτό που ζητάνε! Και είπα Εντάξει, άσε με λοιπον να είμαι κάτι διαφορετικό».


Και βέβαια, δύο εβδομάδες αργότερα πήρε τον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση: «Είχα κοντά μαλλιά και γιαυτό με διάλεξαν- επειδή ήμουν διαφορετική από όλες τις άλλες. Η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να είσαι όμορφη».



Διαβάστε ακόμα

Julianne Moore: η νέα πρέσβειρα της L'Oréal Paris

Τι έχει στο νεσεσέρ της η Jerry Hall;

Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett