Redermic (C): Η καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Redermic (C): Η καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Έχει την υπογραφή της La Roche-Posay 

Αν ανήκετε σε εκείνο το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού με ευαίσθητη επιδερμίδα, θα λατρέψετε τη νέα σειρά της La Roche-Posay, που προσφέρει την πιο προηγμένη αντιγηραντική φροντίδα αλλά με τον μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στις ιδιαίτερες ανάγκες αυτού του τύπου δέρματος.


Ο λόγος για τη νέα REDERMIC [C], μια σειρά που επανορθώνει τις βαθιές ρυτίδες, επαναφέρει τη σφριγηλότητα και την ομοιομορφία του δέρματος και βοηθάει στο να εξασθενήσει την ερυθρότητα. Με κύρια συστατικά τη Βιταμίνη C -με τις εξαιρετικές αντιγηραντικές της ιδιότητες- τη Μανόζη και τα Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος, η REDERMIC [C], αποτελεί ένα προϊόν νέας γενιάς για την αντιγήρανση του ευαίσθητου δέρματος, το οποίο σύμφωνα με έρευνες τις La Roche-Posay έχει την τάση να δείχνει πιο γερασμένο.


Η Bιταμίνη C που περιέχει αυτή η νέα αντιγηραντική σειρά της La Roche-Posay, είναι σε καθαρή μορφή και σε ποσοστό 5%, έτσι ώστε να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να αναδιοργανώνει τους δερμο-επιδερμιδικούς συνδέσμους, δίνοντας ασυναγώνιστα αποτελέσματα σε ρυτίδες και χαλάρωση. Επίσης, ενισχύει και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, χαρίζοντας πιο ομοιόμορφη όψη. Η Μανόζη, ένας μονοσακχαρίτης φυτικής προέλευσης,συμβάλει στην ανανέωση της επιδερμίδας και την αύξηση του πάχους της και αποκαθιστά το φυσικό σύστημα ενυδάτωσης του δέρματος, ενώ τα κλάσματα υαλουρονικού οξέως το βοηθούν να διεσδύει και να απορροφάται βαθύτερα στους κυτταρικούς δεσμούς, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και ελαστικότητα που διαρκεί για ώρες.

Όπως σε όλες τις φόρμουλες της La Roche-Posay, και η σύνθεση της REDERMIC [C] συμπληρώνεται από το συστατικό Madecassoside που έχει έντονη αναπλαστική δράση και βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος, Neurosensine που αποτρέπει την αποδόμηση του κολλαγόνου και βέβαια το Iαματικό Νερό της La Roche-Posay, γνωστό για την καταπραϋντική και αντιοξειδωτική του δράση.


Όσο για την υφή της, είναι και αυτή ένα πολύ ξεχωριστό επίτευγμα, καθώς η υψηλή συγκέντρωση σε Βιταμίνη C καθιστούσε δύσκολη τη δημιουργία μιας απολαυστικής φόρμουλας. Όμως οι επιστήμονες της La Roche-Posay βρήκαν τον τρόπο, χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ που την βοηθάει στο να απορροφάται γρήγορα και τη Μανόζη που προσθέτει απαλότητα.


Στη σειρά REDERMIC [C] θα βρείτε Κρέμα προσώπου για κανονικό και λιπαρό δέρμα, που αφήνει ματ βελούδινο τελείωμα, Κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα με πλούσια υφή που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και Κρέμα ματιών με δροσερή, πλούσια υφή, που δίνει ένα απαλό και άνετο αποτέλεσμα.