Kristen Stewart: Το look της στο Twilight - Breaking Dawn Part 2

Kristen Stewart: Το look της στο Twilight - Breaking Dawn Part 2

Η makeup artist, Stacy Panepinto, αποκαλύπτει τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε στα γυρίσματα

Στο τελευταίο μέρος του Twilight Saga, η Bella Cullen γίνεται βρυκόλακας και περνάει στον κόσμο των αθάνατων. Η makeup artist που δούλεψε με την Kristen Stewart εξήγησε στο Instyle.com πώς πέρασε από το natural look της Bella σε ένα πιο δραματικό μακιγιάζ στα μάτια, με απόλυτα αλαβάστρινη επιδερμίδα.


«Από τη στιγμή που βρήκαμε ποιο θα είναι το χρώμα που θα αντιπροσωπεύει την Bella- βρυκόλακα, κινηθήκαμε σε διαφορετικές αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη της», είπε η Panepinto. «Θέλαμε να δείχνει sexy ακόμα και σε αυτή τη μορφή, οπότε αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη το μίνιμαλ look. Το μακιγιάζ που κάναμε σε αυτή την ταινία είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες γιατί στόχος μας ήταν η Bella να ξεπερνά σε ομορφιά όλες τις άλλες γυναίκες-βρυκόλακες».



Για την πορσελάνινη επιδερμίδα της Stewart η makeup artist χρησιμοποίησε την Sensai Brightening Base της Kanebo κάτω από το Vitalumiere Foundation, Daphne της Chanel. Σταθεροποίησε τη βάση με μια αέρινη στρώση της πούδρας σε σκόνη T. LeClerc Loose Powder, Parme: «Η ελαφρά βιολετί απόχρωση της πούδρας κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει πιο φωτεινή», εξήγησε. Στα μάτια της (τα οποία μετά την μεταμόρφωση σε βρυκόλακα έχουν κόκκινο χρώμα) χρησιμοποίησε την παλέτα σκιών Quadra Eye Shadow , Variations της Chanel. «Όλοι οι βρυκόλακες φορούσαν κόκκινους φακούς επαφής και δούλεψα με αυτές τις αποχρώσεις που έδωσαν ένταση στο βλέμμα της Kristen. Επιλέξαμε να δώσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα μάτια και να κρατήσουμε τα χείλη της ήσυχα, γιατί τα μάτια παίζουν βασικό ρόλο στο vampire look. Συμπλήρωσε το μακιγιάζ με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και ψεύτικες βλεφαρίδες».



Διαβάστε ακόμα:

Kristen Stewart: «Μόλις άρχισα να ανακαλύπτω τη μαγεία του αρώματος»

Βήμα-βήμα: τα sexy smoky eyes της Kristen Stewart

Kristen Stewart: «Δε μπορώ να περιμένω θέλω να γίνω μαμά»