Zooey Deschanel: Γιατί είναι κολλημένη με την nail art;

Zooey Deschanel: Γιατί είναι κολλημένη με την nail art;

Η star αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα την δούμε ποτέ χωρίς περιποιημένα νύχια

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και να μην κάνουμε focus στο μανικιούρ της- η Zooey Deschanel έχει κατά καιρούς δηλώσει την εμμονή της με την nail art και την αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο people.com, η σταρ είπε σχετικά: «Λατρεύω την nail art αλλά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τα νύχια μου. Δηλαδή, αν δεν τα έχω περιποιημένα, τότε τα τρώω. Δεν τα φροντίζω καθόλου. »

Και, μπορεί να εμφανίζεται με τα πιο εκκεντρικά σχέδια στα νύχια της στα μεγάλα, λαμπερά events όμως στην καθημερινότητά της δεν ασχολείται και τόσο με τα trends στο μανικιούρ: «Κάνω πού και πού μανικιούρ, αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο στη διάθσή μου- και συνήθως δεν με ενδιαφέρει να δοκιμάσω τα trendy χρώματα - προτιμώ ό,τι πιο απλό.»


Στη συνέντευξη, η Zooey Deschanel μίλησε και για τα μαλλιά της, με αφορμή το πρόσφατο συμβόλαιό της με το Pantene- και σε αυτό το θέμα δηλώνει μάλλον συντηρητική: «Λατρεύω τα μαλλιά μου, είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Δεν μου αρέσουν τα κοντά μαλλιά- δε νιώθω ο εαυτός μου».

Όσο για το αν θα άλλαζε χρώμα, είπε: «Πάντα μου άρεσε να έχω ένα νορμάλ χρώμα μαλλιών. Ποτέ δεν έκανα περίεργες αλλαγές... δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να το κάνω. Τώρα, δε, που είμαι στο show (το New Girl) δεν μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου, και να το ήθελα. Επίσης, συνεργάζομαι με το Pantene, και δεν νομίζω πως θα τους άρεσε κάτι τέτοιο».



Διαβάστε ακόμα

Τι "παίζει" στο μανικιούρ της Zooey Deschanel;

Zooey Deschanel: Το στυλιστικό ατόπημα στο red carpet

Το 3D μανικιούρ της Zooey Deschanel