Ποιο είναι το αγαπημένο μενταγιόν των celebrities;

Ποιο είναι το αγαπημένο μενταγιόν των celebrities;

Είναι υπέρκομψο και για καλό σκοπό! 

shis_copy
shis3

Την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό event, η Shiseido παρουσίασε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το συλλεκτικό κόσμημα που δημιούργησε σε συνεργασία με την Folli Follie για καλό σκοπό.

Το κόσμημα που συμβολίζει την ομορφιά και είναι εμπνευσμένο από το ιαπωνικό ιδεόγραμμα (kanji), σχεδίασε και διέθεσε αφιλοκερδώς η Folli Follie, αποκλειστικά για τον εορτασμό των 140 χρόνων από την ίδρυση της Shiseido και τα κέρδη από τις πωλήσεις του θα προσφερθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ.



Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο κύριος Λάρρυ Σακελλαρίου-Γενικός Διευθυντής Shiseido Hellas και οι κυρίες Καίτη Κουτσολιούτσου-Αντιπρόεδρος του Ομίλου Folli Follie και Ηρώ Κόβα-Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠ ενώ το παρών έδωσαν στελέχη από τον χώρο των media, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Ομίλου Folli Follie κυρία Ελεάνα Παγουλάτου, η Διευθύντρια Marketing της Shiseido Hellas κυρία Βανέσα Αρχοντίδου και η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάννα Μόσχου.


Την προσπάθεια στήριξαν με την παρουσία τους και πολλές λαμπερές celebrities ανάμεσά τους οι Μάρα Δαρμουσλή, Νόνη Δούνια, Μπέτυ Μαγγίρα, Μαρία Κορινθίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Πρέλεβιτς, Καλλιόπη Καρβούνη, Ευγενία Μανωλίδου και Άννα Δημητρίεβιτς που είδαν από κοντά αυτό το υπέρκομψο συλλεκτικό κόσμημα και είχαν την ευκαιρία να το να το αποκτήσουν πρώτες, λίγο πριν διατεθεί στα σημεία πώλησης της Shiseido στα καταστήματα καλλυντικών.



«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω την προσπάθεια της Shiseido. Η συνεργασία της με τη Folli Follie είχε ως αποτέλεσμα ένα υπέροχο κόσμημα, του οποίου τα έσοδα θα ενισχύσουν την ΕΛΕΠΑΠ και θα βοηθήσουν αρκετά παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ειδικά αυτές τις μέρες τον γιορτών αλλά και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς» είπε η Νόνη Δούνια, η Μάρα Δαρμουσλή ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά «και στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που έχουν επιπλέον ανάγκες και ειδικά αυτή την περίοδο. Πλέον καταδεικνύεται ότι συνεργασίες όπως αυτή της Shiseido με τη Folli Follie, μπορούν πραγματικά να αποδώσουν καρπούς και να προσφέρουν χαμογέλα. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της Shiseido» ενώ η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα αξιόλογο το ότι η Shiseido σε συνεργασία με τη Folli Follie, δημιούργησαν αυτό το υπέροχο κόσμημα για αυτόν τον ιερό σκοπό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πάρα τη δύσκολη οικονομική περίοδο, τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με αναπηρία. Εύχομαι και οι καταναλωτές να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να ενισχύσουν τις πωλήσεις».


Να θυμήσουμε πως τα 3.500 αριθμημένα μενταγιόν θα διατεθούν στα σημεία πώλησης προϊόντων Shiseido σε όλη την Ελλάδα, στη συμβολική τιμή των 45 ευρώ.


Διαβάστε σχετικά:

Η ομορφιά γίνεται κόσμημα για καλό σκοπό