Το πήρες μυρωδιά;

Το πήρες μυρωδιά;

Η σούπερ αντιηγραντική κρέμα Regenerist της Olay κυκλοφορεί σε Fragrance Free εκδοχή

Αν δεν θέλετε ούτε ίχνος αρώματος στην κρέμα φροντίδας που χρησιμοποιείτε και ψάχνετε μια έξυπνη αντιγηραντική φόρμουλα, η Olay έχει για σας το ιδανικό προϊόν: την πολυβραβευμένη Regenerist Κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων, που κυκλοφορεί σε νέα έκδοση χωρίς άρωμα.


Η σειρά Regenerist της Olay δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σημαντικά αντιγηραντικά αποτελέσματα στις γυναίκες που θέλουν να καθυστερήσουν το ραντεβού με τον πλαστικό. Το αντιγηραντικό συστατικό-κλειδί είναι το μοναδικό σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων που περιέχει, το οποίο αποτελείται από το πενταπεπτίδιο (Pal-KTTKS) σε συνδυασμό με Βιταμίνη Β3 (Niacinamide), Προ-Βιταμίνη Β5, Βιταμίνη Ε, Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και Αλλαντοϊνη. Ο συνδυασμός αυτός κάνει ορατά πιο σφριγηλή και ελαστική την επιδερμίδα, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστατεύει την φυσική υγρασία του δέρματος χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει.


Όπως εξηγεί η Αναστασία Αχιλλέως, εξειδικευμένη σύμβουλος ομορφιάς, top αισθητικός της Olay και αγαπημένη πολλών star: «Ενώ στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν τα καλλυντικά με άρωμα, κάποιες άλλες δεν τα προτιμούν. Αυτό όμως δε σημαίνει πια ότι δε μπορούν να απολαύσουν κι εκείνες τα αντιγηραντικά οφέλη του συμπλέγματος αμινοπεπτιδίων της σειράς Olay Regenerist καθώς αυτή η νέα κρέμα χωρίς άρωμα έχει την ίδια πολυτελή υφή αλλά και τα ίδια αποτελέσματα. »


Στόχος της Olay Regenerist, τα 3 σημεία-κλειδί του προσώπου όπου ο χρόνος κάνει αισθητή την παρουσία του: η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, η γραμμή κάτω από το σαγόνι και ο λαιμός τείνουν να χάνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά τους. Εστιάζοντας σε αυτές τις 3 περιοχές και με τις κατάλληλες τεχνικές μασάζ που προτείνει η Olay, θα δείτε άμεσα το πρόσωπό σας αναζωογονημένο, μετά από 5 ημέρες δείχνει πιο σφριγηλό και ελαστικό ενώ μετά από 4 εβδομάδες είναι εμφανής πια η μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.




Διαβάστε ακόμα:

Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση

Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας: το μικρό αντιγηραντικό θαύμα της Olay

Καθαρισμός στη στιγμή