Katy Perry: μετά την Lady Gaga, μπαίνει στην all star team της Coty

Katy Perry: μετά την Lady Gaga, μπαίνει στην all star team της Coty

Ήδη ετοιμάζει το τρίτο της άρωμα

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η είδηση: η Katy Perry υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον όμιλο Coty- έναν από τους μεγαλύτερους στον πλανήτη της ομορφιάς. Τι ετοιμάζουν; Μια σειρά signature αρωμάτων με την υπογραφή της ενώ ο όμιλος αναλαμβάνει τη διανομή, σε παγκόσμια κλίμακα, των δύο αρωμάτων που έχει ήδη βγάλει, του Meow και του Purr.


«Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο βήμα στον ευωδιαστό μου κόσμο καθώς και από το ότι πλέον το Purr και το Meow θα βρίσκονται σε περισσότερες χώρες», δήλωσε η star η οποία αυτή την εποχή ετοιμάζει νέο album που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα μπει σύντομα στο studio για να δανείσει τη φωνή της στη Στρουμφίτα της ταινίας The Smurfs 2.


«Η Katy είναι αυθεντική και τολμηρή- έχει έναν μοναδικό τρόπο να προσεγγίζει τη μουσική και τη ζωή και αυτός θα είναι η έμπνευση πίσω από τα επόμενα αρώματά της, θα μας επιτρέψει να εξερευνήσουμε νέους δρόμους στην αρωματοποιία», είπε από την πλευρά του ο Renato Semerari, Πρόεδρος της Coty Beauty, η οποία στο celebrity portfolio της περιλαμβάνει τη Lady Gaga, την Jennifer Lopez και τη Madonna.



Διαβάστε ακόμα:

Η Kate Middleton άλλαξε κουπ!

Lara Stone: «Κάποτε, αντί για τσιμπιδάκι φρυδιών χρησιμοποίησα... ψαλιδάκι!»

Ποιο hairstyle δεν θα έκανε ποτέ η Rihanna;