Πρησμένο πρόσωπο: Πώς θα απαλλαγείτε;

Πρησμένο πρόσωπο: Πώς θα απαλλαγείτε;

Όταν το λίπος και η κατακράτηση υγρών αλλάζουν το πρόσωπό μας!

Στους περισσότερους από εμάς το λίπος στο πρόσωπο και γενικά το πρήξιμο από την κατακράτηση υγρών, μοιάζει με εφιάλτης. Το λίπος είναι στην πραγματικότητα το μυστικό όπλο για να διατηρηθεί κάποιος νέος αφού δίνει όγκο στο πρόσωπο. Υπάρχει βέβαια, και η περίπτωση του τοπικού πάχους στο πρόσωπο ή το συσάρεστο του να χάνει κανείς βάρος αλλά όχι εκεί...

Το πρήξιμο όμως και το προγούλι κάτω από το πηγούνι (περιοχές που αποθηκεύεται επιπλέον λίπος), μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτεροι από ό,τι πραγματικά είμαστε. Όλοι χρειαζόμαστε λίπος στο πρόσωπο, αλλά αν όταν αυτό περισσεύει, υπάρχουν μέθοδοι να το μειώσουμε. Ποιες είναι αυτές;

Όχι στο αλάτι

Όσο περισσότερο αλάτι καταναλώνει κανείς, τόσο μεγαλύτερη κατακράτηση υγρών έχει. Το πρόσωπο πρήζεται και είναι δύσκολο να καταλάβουμε εάν οφείλεται σε κατακράτηση ή σε παραπανίσια κιλά. Ελέγξτε την περιεκτικότητα νατρίου στη διατροφή σας, θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσο αλάτι περιέχουν κάποια από τα αγαπημένα σας τρόφιμα.

Ναι στο νερό

Θα πρέπει να πίνετε, κατά μέσο όρο, οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Το νερό βοηθάει τον οργανισμό να «καθαρίσει» από τοξίνες και λίπη που μαζεύονται στο σώμα.

Λιποαναρρόφηση

Εάν η διατροφή και η άσκηση δεν έχουν αποτέλεσμα και δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε το λίπος που σας ενοχλεί (σε περιοχές όπως κάτω από το πηγούνι), μιλήστε με το γιατρό σας σχετικά με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης.

Διαβάστε ακόμη:
Αυτά τα Χριστούγεννα φτάνουμε στα άκρα! (για καλό σκοπό)

Bronde: όσα θέλετε να ξέρετε για ένα από τα πιο hot hair colors της σεζόν