Sephora Make Up Masters 2012: And the winner is...

Sephora Make Up Masters 2012: And the winner is...

Η καλύτερη makeup artist της Sephora αναδείχτηκε το Σάββατο και ετοιμάζει βαλίτσα για τα κεντρικά της Benefit στο San Francisco!

winner1_copy

Ξεκίνησαν 330, έμειναν 8 και από αυτές ξεχώρισαν 3: οι πιο ταλαντούχες makeup artists της Sephora συμμετείχαν στον μεγάλο διαγωνισμό Make Up Masters για την ανάδειξη της καλύτερης.

Στον τελικό που έγινε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στο ανανεωμένο Sephora στο Κολωνάκι (Μηλιώνη 2), οι 8 makeup artists είχαν στη διάθεσή τους 45 λεπτά για να δημιουργήσουν ένα Benefit pin-up look στο μοντέλο τους, χρησιμοποιώντας όλη την γκάμα των προϊόντων Benefit, την τεχνική αλλά και τη φαντασία τους στο συνδυασμό υφών. Σε μια "ροζ" ατμόσφαιρα γεμάτη μπαλόνια, ένα καροτσάκι με μαλλί της γριάς, vintage αξεσουάρ, swing μουσική, beauty addicts και, βέβαια, πολλή πολλή ομορφιά, τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και η κάθε μία έδωσε τη δική της εκδοχή του pin-up.


Τον θεσμό αγκάλιασαν φέτος 5 μεγάλα blogs Ομορφιάς, τα beautyblog.gr, beautydiaries.gr, mystyleforecast.com, beautylicious.gr και beautystories.gr. Η Τζούλια Κυριλή, η Έφη Ανέστη,η Αννούσα Μελά, η Ιλιάδα Κλάγκου και η Μαρία Παμπουκίδη, με την εμπειρία τους στα θέματα ομορφιάς ως beauty editors και δημιουργοί των προαναφερθέντων blogs αντιστοίχως, ψήφισαν & ανέδειξαν τις 3 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού.



Μεγάλη νικήτρια ανακηρύχτηκε η Χριστίνα Ποσνακίδου από το κατάστημα του Περιστερίου, η οποία ετοιμάζεται να ταξιδέψει στα κεντρικά της Benefit στο San Francisco ενώ η Ειρήνη Νάκκα από το Sephora Ερμού & η Έλλη Ταχιάτη από το Sephora Κολωνακίου πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα, οι οποίες συνοδεύονταν από χρηματικό έπαθλο, προϊόντα Benefit και συλλεκτικά πινέλα Sephora.

Όσο για τις beaty addicts που παρακολούθησαν το event, έφυγαν παίρνοντας μαζί τους μια goodie bag με τα best seller προϊόντα της Benefit.