Smoky eyes: Πιο glam δε γίνεται!

Smoky eyes: Πιο glam δε γίνεται!

Η Make Up For Ever κυκλοφορεί μια συλλεκτική παλέτα σκιών για λαμπερό smoky μακιγιάζ

Μπήκε στην γκάμα της Make Up For Ever το 2011 και σε χρόνο dt έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ. Αυτές τις γιορτές κάνει comeback με νέα εμφάνιση και νέες αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζει με τα χρώματα της εορταστικής συλλογής του brand, HOLODIAM.


Η νέα Smoky Palette περιέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα χρωμάτων από 8 σκιές ματιών σε φωτεινές, ιριδίζουσες και μεταξένιες αποχρώσεις (Metallic Copper (n°122), Yellow Beige (n°126) και White Shimmer (n°7), που συμπληρώνονται από έντονες και smoky αποχρώσεις: Deep Plum Shimmer (n°79), Metallic Navy Blue (n°81), Peacock Green (n°80), Metallic Taupe (n°127), και τέλος, Mat Black (n°4). Χρώματα που αιχμαλωτίζουν το φως και το βλέμμα, που μπορείτε να φορέσετε μόνα ή σε συνδυασμούς, για έντονο smoky look.


Κλεισμένα σε μια λεπτή, μικρή και πολύ μοντέρνα κασετίνα, με το λογότυπο της Make Up For Ever, τα χρώματα της Smoky Palette έχουν τη διάταξη ουράνιου τόξου, ενώ υπάρχει ενσωματωμένος μεγάλος καθρέφτης και δύο μικρά πινέλα, που έχουν σχεδιαστεί από την Dany Sanz για να απλώνετε τέλεια τις σκιές και να μπορείτε να "χτίζετε" την ένταση του χρώματος με ευκολία.

Bonus: στη συσκευασία θα βρείτε τα μυστικά για το απόλυτο smoky look από τους makeup experts της Make Up For Ever.


Info: τα προϊόντα Make Up For Ever θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.



Διαβάστε ακόμα


Sephora Make Up Masters 2012: And the winner is...

Psychedelic Zebra: Την αγαπάμε για όλους τους λόγους!

Το πιο εύκολο eyeliner για sexy μακιγιάζ!