Του χεριού σας!

Του χεριού σας!

Στις νέες κρέμες χεριών Nivea Hand θα βρείτε την ιδανική για εσάς- και δεν θα την αφήσετε!

Τα χέρια είναι από τις πιο παραμελημένες ζώνες όσον αφορά στη φροντίδα τους. Η επιδερμίδα τους όμως, είναι λεπτή, εκτεθειμένη συνεχώς στις εξωτερικές επιθέσεις, και σε αυτήν εμφανίζονται νωρίς τα πρώτα σημάδια γήρανσης.


Η Nivea κάνει focus στα χέρια και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη σειρά 6 προϊόντων περιποίησης για επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει και να την προσθέσετε στην καθημερινή τελετουργία φροντίδας. Ας τις γωνρίσουμε, λοιπόν:

- NIVEA Express Hydration: Με φυσικά θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία, η ιδιαίτερα ελαφριά της σύνθεση απορροφάται στη στιγμή, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Τα χέρια σας αναζωογονούνται και γίνονται αμέσως απαλά ενώ εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τη μέρα σας χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

- NIVEA Pure & Natural: Με αγνό οργανικό Argan Oil και χωρίς parabens, σιλικόνες ή τεχνητές χρωστικές ουσίες, προσφέρει βέλτιστη προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών, ενώ το Argan Oil κάνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική ξανά.

- NIVEA Smooth Nourishing: Με πλούσια σύνθεση από ένα μείγμα φυσικών συστατικών όπως macademia nut oil, επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα ενώ η θαμπή εμφάνιση της επιδερμίδας μεταμορφώνεται σε απαλή και ενυδατωμένη.

- NIVEA Anti-age Q10 Plus: Η πολύτιμη σύνθεσή της με το μοναδικό φυσικό συνένζυμο Q10 energy complex, αποτρέπει και μειώνει ορατά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, προλαμβάνει τις κηλίδες, περιποιείται αποτελεσματικά τα χέρια σας και απορροφάται γρήγορα.

- NIVEA Hand Rescue & Care: Λύση SOS, με συμπυκνωμένη σύνθεση με Dexpanthenol, που επανορθώνει και ανακουφίζει άμεσα τα πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια χαρίζοντάς τους προστασία που διαρκεί .



Διαβάστε ακόμα

Νικήστε το χρόνο (χωρίς να τινάξετε το budget σας στον αέρα)

H Nivea Soft "φοράει" Nicola de Main

Nivea Aqua Effect: για ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό