Kate Moss: αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Kate Moss: αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Η μία και μοναδική, Kate, άνοιξε το νεσεσέρ της  

Είτε εμφανίζεται με εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν και '"μουτζουρωμένα" smoky eyes, είτε εντελώς natural με ένα απλό ponytail η Kate Moss- «η επιτομή της ομορφιάς» όπως την αποκάλεσε η διάσημη makeup artist Charlotte Tilbury- τραβάει τα βλέμματα πάνω της.


Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Kate: The Kate Moss Book», το site του βρετανικού elle έμαθε τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του θρυλικού supermodel. Ιδού, λοιπόν:


Μακιγιάζ

«Λατρεύω το κραγιόν. Με κάνει να αισθάνομαι πιο περιποιημένη. Το πρωί φοράω μια μπεζ απόχρωση αλλά όταν πρόκειται να πάω κάπου, επιλέγω το κόκκινο. Το απλώνω κατευθείαν από το tube, δεν χρησιμοποιώ μολύβι χειλιών» είπε η Kate Moss. Στο νεσεσέρ της έχει το Lasting Finish Lipstick, No1 της Rimmel London. Όσο για την βάση, προτιμά να είναι εντελώς φυσική, σχεδόν αόρατη για αυτό αγαπημένο της είναι το Secret Camouflage της Laura Mercier.


Μαλλιά

Είναι φανατική των οργανικών σειρών, και ένα από τα πιο αγαπημένα της προϊόντα είναι το Organic Shampoo της Green People. «Είναι εκπληκτικό», είπε. «Αισθάνομαι πως έχει αλλάξει τα μαλλιά μου και επιπλέον χρησιμοποιείται και ως shower gel». Όταν πάλι θέλει μια πιο πολυτελή φροντίδα, χρησιμοποιεί το Photo Fabulous moisturising Shampoo που υπογράφει ο καλύτερός της φίλος, hairstylist James Brown.


Άρωμα

Η Kate Moss είναι φανατική των vintage αρωμάτων και ένα από τα πιο αγαπημένα της είναι το σοφιστικέ, ντελικάτο Eau de Toilette Bluebell της Penhaligon's.


Επιδερμίδα

«Λατρεύω την Crème de la Mer για το πρόσωπο και την Creme de Corps της Kiehl's, μια πολύ καλή ενυδατική σώματος», είπε το supermodel.



Διαβάστε ακόμα

Kate & Naomi γυμνόστηθες στο νέο τεύχος του Interview


Kate Moss: με την νέα Saint Laurent τσάντα ανά χείρας


Ποια διάσημη είπε, «το τατουάζ μου αξίζει 1 εκατομμύριο λίρες και αν βρεθώ σε οικονομική ανάγκη θα το αφαιρέσω και το πουλήσω»