Η Amanda Seyfried ανοίγει το νεσεσέρ της

Η Amanda Seyfried ανοίγει το νεσεσέρ της

Και μιλάει για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί

Ένα από τα πιο αιθέρια πλάσματα του Hollywood, με χαμηλό προφίλ, φινέτσα και λάμψη, η Amanda Seyfried αποκάλυψε τα δικά της αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας. Και ναι, κορίτσια, και η Amanda πολεμάει την ακμή- και έχει σκεφτεί το Botox!


Μακιγιάζ

«Στην τσάντα μου έχω πάντα τα βασικά- μάσκαρα, concealer σε στικ, πούδρα, μολύβι φρυδιών και μπρονζέ σκιά. Αυτό που ποτέ δεν παραλείπω στο μακιγιάζ μου είναι να φροντίσω τα φρύδια μου. Πρέπει να διορθώσω το χρώμα τους και να δώσω μήκος- αυτό, αλλάζει πολύ το πρόσωπό μου«. Όσο για το δικό της beauty icon «Είναι η Cate Blanchett- είναι υπέροχη χωρίς να προσπαθεί».


Επιδερμίδα

«Μου αρέσει που οσο μεγαλώνω, έχω λιγοτερη ακμή. μου αρέσει και αυτή η ανοιχτοχρωμη ελιά που έχω στο πρόσωπό μου. Όταν την σκουραίνουν οι makeup artists νιώθω σαν την Marilyn Monroe. Για την φροντίδα της επιδερμίδας μου χρησιμοποιώ δυο φορές τη μέρα την ενυδατική La Creme της Cle de Peau Beaute και έχω εμμονή με το αντηλιακό μου, χρησιμοποιώ πάντα δείκτη προστασίας 50. Έχω σημάδια από ανεμοβλογιά στο μέτωπο και τους κροτάφους και συνοφρυώνομαι συχνά, οπότε ναι, έχω σκεφτεί τη λύση του Botox... απλά δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο να το αποφασίσω».


Μαλλιά

«Το καλύτερο tip που έχω μάθει από τους hairstylists είναι να κόβω συχνά τα μαλλιά μου. Στην καθημερινότητά μου, όταν δεν έχω γυρίσματα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. απλά λούζομαι και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Όταν γυμνάζομαι προτιμώ να τα πιάνω σε μια γαλλική πλεξούδα».


Διαβάστε ακόμα:

Kate Moss: αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Και η Eva Mendes έχει bad hair days

Δέσποινα Καμπούρη: η νέα, hot συνεργασία της!