Nicole Richie: «Είμαι άσχετη με το μακιγιάζ»

Nicole Richie: «Είμαι άσχετη με το μακιγιάζ»

Η επιχειρηματίας της fashion&beauty industry, μίλησε στο People

«Δεν είμαι καθόλου καλή στο μακιγιάζ. Ξέρω να κάνω δύο πράγματα: cat eye και κόκκινα χείλη. Πέρα από αυτά, είμαι άσχετη» είπε η Nichole Richie σε πρόσφατη συνέντευξή της στο people.com.


Για το cat eye, η Richie είπε πως συνήθως χρησιμοποιεί τα liquid liners της M.A.C και στα χείλη φοράει το κραγιόν Jungle Red του NARS: «Αρκετές φορές προτιμώ να χρησιμοποιώ το αντίστοιχο μολύβι χειλιών- νιώθω λιγότερο άγχος ότι θα μουτζουρώσω το πρόσωπό μου. Και μπορείς να χτισεις την ένταση του χρώματος όσο θέλεις, από το πιο ελαφρύ μέχρι το πιο σκούρο», είπε. «Πέρα από αυτά, όμως, δεν έχω καμιά ιδιαίτερη φιλοσοφία για την ομορφιά. Δεν ξέρω να "σμιλεύω" το πρόσωπο, δεν έχω ιδέα για το blush. Γενικά, δεν είμαι καθόλου καλή με το μακιγιάζ!»


«Όταν δεν έχω γυρίσματα, προτιμώ να μην βάφομαι καθόλου, να αφήνω το δέρμα μου να ξεκουράζεται γιατί από το πολύ μακιγιάζ συχνά βγάζω σπυράκια» συμπλήρωσε η Richie. Πώς τα αντιμετωπίζει; Με τα προίόντα του γνωστού δερματολόγου του Hollywood, Dr. Lancer, ο οποίος της έδωσε μια χρυσή συμβουλή για την επιδερμίδα της: «Να μην βγαίνω ποτέ έξω χωρίς αντηλιακό (το οποίο μέχρι τα 30 της δεν φόραγε). Και πράγματι βλέπω διαφορά- το αντηλιακό και η ενυδατική είναι τα δύο πιο αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς».



Διαβάστε ακόμα:

Η Amanda Seyfried ανοίγει το νεσεσέρ της

Ποιο μπορντό κραγιόν φοράει η Anne Hathaway;

5 tips για να απαλλαγείτε από την ψαλίδα