Η Emma Stone είναι beauty junkie

Η Emma Stone είναι beauty junkie

Η πρέσβειρα της Revlon εξομολογείται το πάθος της 

«Όταν πρόκειται για καλλυντικά δεν μπορώ να ειμαι πιστή. Θα έπρεπε να δουλεύω σε κατάστημα καλλυντικών γιατί το μόνο που θέλω να κάνω είναι να δοκιμάζω ό,τι καινούριο κυκλοφορεί», είπε στο Refinery29 η Emma Stone.

Ανάμεσα στα καινούρια της must-have είναι το σαπούνι Cetaphil και η ενυδατική Elta ενώ αυτό που κάνει πάντα πριν μια επίσημη εμφάνιση είναι το spray tan. «Η τελευταία φορά που έκανα self tan ήταν στις Χρυσές Σφαίρες- και το λάτρεψα! Αλλά από ένα σημείο και μετά με κάνει να δείχνω σαν λεπρή».


Η σταρ είπε επίσης πως είχε σοβαρό πρόβλημα ακμής όταν ήταν έφηβη και πως ακόμα την ταλαιπωρει το θέμα. «Είχα ακμή από στρες στα 20, όταν έκανα την ταινία Easy A, και τότε οι συνεργάτες μου είχαν τη καλοσύνη να την εξαφανίσουν επεξεργαζόμενοι την εικόνα. Όμως ένιωσα πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να πρέπει να ζεις με την ακμή. Γιαυτό ενδιαφέρομαι πολύ να μαθαίνω τι την προκαλεί και πώς μπορείς να την καταπολεμήσεις- και είμαι πάρα πολύ προσεκτική με την φροντίδα της επιδερμίδας μου και την προστασία της από τον ήλιο».



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Emma Stone

Emma Stone: Πώς "εξαφάνισαν" τις φακίδες της στη νέα της ταινία;

Emma Stone-Halle Berry: Διάβασε τα χείλη τους!