Η Lancôme... πετάει!

Η Lancôme... πετάει!

Με την iconic παλέτα μακιγιάζ Absolu Voyage που τα έχει όλα! 

Το 2008 η Lancôme παρουσιάζει για πρώτη φορά την Absolu Voyage: μια παλέτα μακιγιάζ για τις γυναίκες που ταξιδεύουν συχνά, ένα αξεσουάρ που έγινε αμέσως must have σε κάθε ήπειρο!


Το 2012, ανανεώνει την Absolu Voyage, την κάνει πιο μοντέρνα, ακόμα πιο πλούσια, πιο πρακτική, με ένα "συρτάρι" που γλιστράει στο πλάι αλλά είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε η παλέτα να κρατιέται με ευκολία. Επιπλέον, τα χρώματα είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε να με μια ματιά να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις τρεις αρμονίες, από την πιο απαλή στην πιο σοφιστικέ, για ένα κομψό πρωινό ή ένα σοφιστικέ βραδινό look- και συγκεκριμένα:

Την αρμονία Beautiful Basics αποτελούν η διπλή σκιά Ombre Absolue White Duo D01, η σκιά Ombre Absolue Brown F60 και το κραγιόν Absolu Nu No 201, η Pretty in Pink περιλαμβάνει την διπλή σκιά Absolu Beige Pink Duo A01, την Ombre Absolue Quad A01, Purple και το κραγιόν Absolu Nu Νο 302 και η Evening Queen την τετραπλή σκιά Ombre Absolu Quad, Light Grey, τη σκιά Ombre Absolu, Dark Grey και ένα λαμπερό gloss.

Αλλά υπάρχει και συνέχεια: στο "συρτάρι" της Absolu Voyage φιλοξενούνται ένα μαύρο Khol μολύβι, ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση Rose The, δύο concealers, ένα blush στην απόχρωση Rose Sable και μια πούδρα compact, η Poudre Majeure Excellence Translucide 01, που φρεσκάρει την επιδερμίδα και δίνει ομοιόμορφη, φωτεινή όψη. Και βέβαια, από την παλέτα δεν θα μπορούσε να λείπει η μαύρη μάσκαρα Virtuose για μακριές, γυριστές βλεφαρίδες.


Η Absolu Voyage είναι διαθέσιμη μόνο σε αεροδρόμια και duty free.