Drew Barrymore: Τι είπε για τη σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζεται να λανσάρει;

Drew Barrymore: Τι είπε για τη σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζεται να λανσάρει;

Η ηθοποιός έχει πάρει πολύ ζεστά το νέο της project

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι η Drew Barrymore ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ και τώρα κυκλοφόρησαν ακόμα περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι η σειρά θα λέγεται Flower, περιλαμβάνει 181 προϊόντα (!) για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια, με τιμές που θα κυμαίνονται από 5 έως 14 δολάρια και θα τοποθετηθούν σε πάνω από 1.500 καταστήματα της αλυσίδας Wal-Mart από τον Ιανουάριο.


Καθόλη τη διαδικασία δημιουργίας των προϊόντων, η Drew Barrymore ήταν εκεί: «Δεν θέλω να κάθομαι και να ελπίζω πως θα πάει καλά. Θέλω να είμαι μέσα στην διαδικασία, να γνωρίζω το κάθε τι και να βεβαιώνομαι πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει» δήλωσε σε συνέντευξή της και συμπλήρωσε. «Θέλω να είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους που δημιουργούν, είναι μια επιθυμία μου που δεν μπορώ να ελέγξω. Ίσως είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, ενδιαφέρομαι πολύ».


Παρότι η Flower θα διατεθεί σε αλυσίδα σουπερ μάρκετ, γιατί η Barrymore ήθελε «να είναι προσιτή σε όλες τις γυναίκες», είναι προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, από την κομψή συσκευασία των προϊόντων μέχρι τις φόρμουλες, οι οποίες «είναι ίδιες με εκείνες των ακριβών beauty brands», είπε η σταρ.



Διαβάστε ακόμα

Drew Barrymore: Ετοιμάζει δική της σειρά μακιγιάζ;

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart

Ποιο μπορντό κραγιόν φοράει η Anne Hathaway;