Burberry Body: «Γυναικείο Άρωμα της Χρονιάς»

Burberry Body: «Γυναικείο Άρωμα της Χρονιάς»

Στα βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté 2012   

Υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά νέα της χρονιάς που τελειώνει, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ελιξίρια υψηλής αρωματοποιίας που συζητήθηκε πολύ και αγαπήθηκε αμέσως από τις beauty addicts: το άρωμα Burberry Body του βρετανικού οίκου αναδείχθηκε «Γυναικείο Άρωμα της Χρονιάς» για το έτος 2012 στην ετήσια απονομή των βραβείων ομορφιάς «Prix de Beauté 2012» του περιοδικού Votre Beauté.


Το Burberry Body εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας iconic δημιουργίας του οίκου, αντιπροσωπεύει τη στάση και την ενέργεια του κοριτσιού Burberry, είναι ο κόσμος Burberry μεταφρασμένος σε άρωμα, το πνεύμα της διάσημης καμπαρντίνας καθώς και το αίσθημα που νιώθει κανείς όταν τη φορά. Το αρωματικό μπουκέτο του Burberry Body περιέχει αισθησιακές νότες τριανταφύλλου και ίριδας συνδυασμένες με ήπιους και ζεστούς τόνους σανταλόξυλου στην καρδιά, ενώ τη βάση του αποτελούν ξυλώδες κασμίρ, κρεμώδης βανίλια, αισθησιακό κεχριμπάρι και μόσχος.


Το πολυεπίπεδο μπουκάλι του, λεπτό και διακριτικό, με το διάσημο καρό Burberry απαλά σμιλευμένο στο καπάκι, αντανακλά τις πολύπλευρες διαστάσεις και τα επίπεδα του οίκου Burberry.
Όσο για το πρόσωπο της καμπάνιας, είναι η Βρετανή ηθοποιός και μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley, η οποία αποδίδει απόλυτα το πνεύμα του οίκου Burberry, καθώς συνδυάζει τον αισθησιασμό και την αυτοπεποίθηση με τη σεμνότητα.

Το Burberry Body είναι το επομενο κεφάλαιο στην ιστορία αρωμάτων του οίκου Burberry, οι γυναίκες το αναγνώρισαν και το απόδειξαν με έναν ακόμα τρόπο: δίνοντάς του το βραβείο ομορφιάς 'Prix de Beaute 2012'.



Διαβάστε ακόμα

Perfume Perfect: Πώς θα βρείτε το ιδανικό άρωμα για δώρο

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα-εξπρές για τα σπυράκια

Πώς θα οργανώσετε το νεσεσέρ σας