Shiseido Camelia Compact: η πιο ντελικάτη πούδρα

Shiseido Camelia Compact: η πιο ντελικάτη πούδρα

Αέρινη και με κομψό design- ένα ακόμα μικρό, συλλεκτικό αριστούργημα

Το άνθος της καμέλιας είναι το σύμβολο της Shiseido και αποτελεί μέρος της κουλτούρας της, καθώς υπήρξε το αγαπημένο λουλούδι του πρώτου προέδρου της Shiseido, Shinzo Fukuhara. Ο Shinzo Fukuhara σχεδίασε το λογότυπο με το άνθος της καμέλιας για πρώτη φορά το 1915: Το λουλούδι που «κοιτάζει» προς τα επάνω συμβολίζει τη φιλοδοξία, ενώ η καμέλια που «κοιτάζει» προς τα κάτω συμβολίζει τη σεμνότητα. Και μέσα από αυτό το λογότυπο, ο Shinzo Fukuhara θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι εξισορροπώντας αυτές τις εσωτερικές αρετές, μπορούμε να φτάσουμε στην πραγματική ομορφιά.


Φέτος, με αφορμή τα 140 χρόνια που η Shiseido προσφέρει στην ομορφιά μας, αυτό το άνθος στολίζει ένα από τα πιο όμορφα συλλεκτικά προϊόντα της μάρκας, την πούδρα Camelia Compact. Η επιφάνεια, η θήκη και η εξωτερική συσκευασία της πούδρας είναι διακοσμημένες με την αγαπημένη καμέλια της Shiseido και μάλιστα, οι αλληλεπικαλυπτόμενες καμέλιες συμβολίζουν την υφιστάμενη και τη διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία της.


Η απαλή βελούδινη υφή της φωτίζει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μια αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή ενώ οι πολυτελείς αποχρώσεις της φοριούνται ξεχωριστά ως ρουζ ή απλή πούδρα ή σε συνδυασμό, ώστε να έχετε το look που θέλετε: μια εντυπωσιακή πλούσια και ζωηρή ροζ απόχρωση (rich rose), μια πανέμορφη, αγνή ροζ απόχρωση σα ροδοπέταλο (petal pink) ή μια αισθησιακή απόχρωση λευκόχρυσου (platinum).



Διαβάστε ακόμα:

Η ομορφιά γίνεται κόσμημα για καλό σκοπό

Shiseido Lacquer Rouge: πλούσιο χρώμα, αισθησιακή λάμψη

Στον μυστικό κήπο της Shiseido...