Ποια σταρ πήγε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά και της βγήκαν πράσινα;

Ποια σταρ πήγε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά και της βγήκαν πράσινα;

Ναι, συμβαίνει και στο Hollywood

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz και λατρεύει τις αλλαγές: η Olivia Wilde (η οποία είναι και πρόσωπο της Revlon) εξολομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People (με αφορμή το λανσάρισμα μιας νέας βαφής του brand) ότι της αρέσει να αλλάζει συχνά χρώμα στα μαλλιά της- παρά το "ατύχημα" που της συνέβη αρκετά χρόνια πριν.


«Κάποια στιγμή θέλησα από ξανθιά να γίνω καστανή - και βγήκα με πράσινο» είπε η star. Και αυτό, δεν ήταν το χειρότερο. «Μετά τα έκανα μαύρα. Και όταν πήγα να ξαναγίνω ξανθιά, έμεινα με μια μαύρη ρίγα γύρω από το κεφάλι μου. Ήταν πραγματικά αντιαισθητικό.»



Από τότε, όμως, έμαθε το μάθημά της: να είναι υπομονετική όταν αποφασίζει να αλλάξει haircolor. «Λόγω δουλειάς, αλλάζω συχνά χρώμα και έτσι έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω διαφορετικούς ρίνους και στυλ. Λατρεύω να πειραματίζομαι αλλά χωρίς βιασύνη. Ευτυχώς δεν έχασα τα μαλλιά μου, πράγμα που είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί κανείς πόσο συχνά τα βάφω» είπε η Olivia Wilde.


Πώς περιποιείται τα μαλλιά της; Δεν τα λούζει κάθε μέρα, προσέχει τι τρώει και χρησιμοποιεί προϊόντα χωρίς αμμωνία. «Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένες σε τόσα χημικά, οπότε για την φροντίδα των μαλλιών μου επιλέγω προϊόντα χωρίς αμμωνία».



Διαβάστε ακόμα

Beyoncé: Ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Essie Weingarten: «Τα νύχια σας είναι τα κοσμήματά σας!»

Πώς θα κάνετε την τέλεια βάση μακιγιάζ