Marc Jacobs: Τι είπε για τη σειρά καλλυντικών που ετοιμάζει;

Marc Jacobs: Τι είπε για τη σειρά καλλυντικών που ετοιμάζει;

Και πότε αναμένεται να λανσαριστεί;

Σε συνέντευξη που έδωσε στο WWD, ο Marc Jacobs μίλησε εφόλης της ύλης. Ή μάλλον, μίλησε λιγότερο για τα επόμενα σχέδιά του στη fashion industry καθώς βρίσκεται «σε διαπραγματεύσεις με τον οίκο Louis Vuitton» όπως είπε ο ίδιος λακωνικά, και λίγο περισσότερο για τη σειρά καλλυντικών που ετοιμάζει με τη Sephora.


Η είδηση αυτής της συνεργασίας έχει κυκλοφορήσει από την άνοιξη αλλά έκτοτε δεν υπήρξαν νεότερα για το project μέχρι πρόσφατα, που μάθαμε ότι η σειρά θα τοποθετηθεί στα Sephora το φθινόπωρο του 2013.

«Πάντα σκέφτομαι "Θα υπάρξει άραγε κάτι ακόμα (πέρα από τη μόδα) που θα κάνουμε και που θα ασχοληθώ με αυτό και θα απολαύσω;" Με τη σειρά καλλυντικών, η απάντηση ήταν ναι. Εξαντλούμαι και μετά ενθουσιάζομαι και πάλι απ'την αρχή».


«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Αγαπώ τη ζωή μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δουλεύω στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι, και ότι εργάζομαι για τον Louis Vuitton." είπε ο αγαπημένος designer. "Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει μια εταιρεία με το όνομά μου. Ότι όταν απαντούν οι γραμματείς στο τηλέφωνο λένε: Marc Jacobs».



Διαβάστε ακόμα

5 tips για βαμμένα μαλλιά

Πώς θα κάνετε τη σκιά σας να μείνει σταθερή

Φτιάξτο μόνη σου: Conditioner με κολοκύθα