Νέος, hot star στον οίκο Yves Saint Laurent!

Νέος, hot star στον οίκο Yves Saint Laurent!

Είναι το νέο, sexy πρόσωπο του αρώματος La Nuit de L'Homme

Είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, λαμπερός, sexy, ταλαντούχος και απόλυτα Yves Saint Laurent. Ο λόγος για τον ηθοποιό Garrett Hedlund, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες του αντρικού αρώματος La Nuit de L'Homme του γαλλικού οίκου.


«Ο Yves Saint Laurent εκφράζει ένα μοναδικό στυλ, ανάμεσα στην κομψότητα και την ελευθερία, το σοφιστικέ και το τολμηρό. Ο οίκος εκφράζει το πνεύμα του ισχυρού, αρρενωπού άντρα που δεν φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του. Ο Garrett Hedlund αντιπροσωπεύει όλα αυτά στον απόλυτο βαθμό. Έχει φέρει εις πέρας πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις στον κινηματογράφο, πράγμα που δείχνει έναν άντρα με δυνατή προσωπικότητα, ο οποίος στηρίζει τις επιλογές και τα πιστεύω του» δήλωσε σχετικά ο Stephan Bezy, International General Manager του Yves Saint Laurent Beauté.


Who is who: Ο Garrett Hedlund γεννήθηκε στη Μινεσσότα και έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία "Τροία" όταν ήταν 18 χρονών, στο ρόλο του Πάτροκλου. Ακολούθησαν το Friday Night Lights, το Four Brothers, το Tron Legacy, το Country Strong και το On the Road με το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών. Φέτος θα τον δούμε στην ταινία Inside Llewelyn Davis των αδελφών Coen και στο ανεξάρτητο φιλμ Lullaby μαζί με την Amy Adams και τον Richard Jenkins.


Διαβάστε ακόμα:

10+1 έξυπνα tips μακιγιάζ που θέλετε να ξέρετε!

Report: Όσα έγιναν στο Prive Makeup Party του Yves Saint Laurent και του Queen.gr

Ο Yves Saint Laurent μεταμορφώνει το Touche Éclat!