Katie Holmes: Με ποιο beauty brand μόλις υπέγραψε συνεργασία;

Katie Holmes: Με ποιο beauty brand μόλις υπέγραψε συνεργασία;

Μετά την "προθέρμανση" με την Bobbi Brown, μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στην βιομηχανία της ομορφιάς

Δεν προλάβαμε καλά καλά να την δούμε στην πρώτη της καμπάνια για την Bobbi Brown και μόλις κυκλοφόρησε η είδηση για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα: η Katie Holmes υπέργραψε με την Alterna, το διάσημο brand περιποίησης μαλλιών, όπου από τον Φεβρουάριο θα είναι πρόσωπο αλλά και συνιδιοκτήκτρια.


Όπως διαβάσαμε στο WWD, από τα μέσα Φεβρουαρίου θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια που θα ανέβει στο site/e-shop της εταιρείας ενώ τον Μάρτιο θα βγει και στα περιοδικά. Επίσης, ανάμεσα στις υποχρεώσεις της είναι να δίνει τη γνώμη της για τα καινούρια προϊόντα του brand και να συμμετέχει σε ενέργειες που αφορούν στο marketing.

«Ως ηθοποιός που πιστεύει στη φυσική πολυτέλεια, αυτή ήταν η ιδανική ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί της», δήλωσε η πρόεδρος της Alterna, Joan Malloy, συμπληρώνοντας ότι η Holmes θα συμμετέχει ενεργά και στα social media. «Η Katie είναι fashionista, μητέρα και επιχειρηματίας. Δηλαδή, έχει το προφίλ της καταναλώτριάς μας».


«Αγαπώ το γεγονός ότι η Alterna χρησιμοποιεί φυσικά και οργανικά συστατικά και ότι αποφεύγει τα επιθετικά χημικά, όπως ειναι τα parabens. Τα προϊόντα της είναι καλά για τα μαλλιά μου και για τον πλανήτη, οπότε νιώθω όμορφα να τα χρησιμοποιώ» είπε από την πλευρά της η Holmes. «Τα Alterna έχουν μεταμορφώσει τα μαλλιά μου. Γενικά, προτιμώ την απλότητα. Στα μαλλιά, το ιδανικό hairstyle είναι αυτό που μπορείς να το συντηρήσεις. Οταν χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να νιώθεις και να δείχνεις στα καλύτερά σου.»



Διαβάστε ακόμα


Ιδού: Η Katie Holmes στην πρώτη της διαφήμιση για την Bobbi Brown

Ετοιμάζεστε για interview; Δείτε τις συμβουλές της Bobbi Brown για το σωστό μακιγιάζ

Katie Holmes: «Μερικές φορές ένα κραγιόν αρκεί για να πάρεις τα πάνω σου!»